sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mulan kokoelmaMulan on Disneyn klassikko numero 36. Se on julkaistu dvd:llä peräti kolme kertaa, sekä vhs:llä pariin otteeseen. 
Ensimmäinen dvd julkaisu oli yksinkertainen yhden levyn painos, jossa ei ollut klassikkonumerointia. Kyseisen julkaisun painovuosi on itsellenikin hämärän peitossa, mutta se on oletettavasti tullut kauppoihin samoihin aikoihin kuin video. 
Toinen dvd julkaisu oli kolme levyinen boxi, jossa oli molemmat Mulan elokuvat, sekä extra levyke. Se julkaistiin samana päivänä 5.11.2004 kuin erikoisjulkaisu dvd, joka on edelleen myynnissä.
Ensimmäinen dvd julkaisu on pieni harvinaisuus, jota näkee harvoin myynnissä, samaa voi myös sanoa tuosta dvd boxista. 

Itse ostin ensimmäisen dvd julkaisun noin vuosi sitten kokoelmaani huuto.netistä. Hinta oli muistaakseni viiden euron luokkaa, eli hyvin halpa. Video julkaisun löysin kirpputorilta eurolla ja tuon uusimman erikoisjulkaisun ostin ihan dvd kaupasta 9,95€.

Ensimmäinen dvd painos Mulan klassikosta

Dvd levykkeessä on mahtavat värit
Mulan erikoisjulkaisu

5 kommenttia:

 1. Sääli, ettei Disney edes sen vertaa dvd:hin enää panosta, että pitäisi koteloiden värin tummansinisenä. Erottuu ikävästi klassikkorivistöstä nämä värittömät kappaleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen huomannut saman asian.

   Itselläni uusin Kaunotar ja Hirviö dvd on sinisissä koteloissa, mutta kauppojen hyllyillä Kaunotar ja Hirviö dvd oli värittömissä koteloissa. Joten ilmeisesti aina ekat dvd erät saavat hienommat siniset kotelot + pahvikannet ja loppu erät tulevat ulos värittömissä koteloissa.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Näin kyseisen boksin myynnissä elokuvadivarissa, mutta hintakin oli varmaan ihan oikeutettuna 30 euroa ja sinne se sitten jäi... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä noiden boxien hinta voi olla aika korkea, mutta mielestäni 30€ hinta on aika liikaa, sillä Mulan ei kuitenkaan ole niin suosittu klassikko.

   Poista