keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pikku Kananen dvd ja muita kirpputorilöytöjäEn pitkään aikaan ole tehnyt mitään Disney löytöjä kirpputoreilta, mutta pari päivää sitten löysin puuttuvan klassikon kokoelmaani. Kyseessä oli Pikku Kananen dvd, jonka löysin kahdella eurolla. Dvd:n päällä oli pahvikannet, mutta ne olivat nähneet jo niin paljon elämää, että katsoin hyväksi heittää ne roskiin. Dvd kotelo oli ihan hyvä kuntoinen ja levykkeessäkään ei ollut yhtään naarmua. 

Pikku Kananen julkaistiin 2.06.2006 ja se on pysynyt sitkeästi markkinoilla. Uskon että kyseinen klassikko tuskin koskaan menee Disneyn holviin.

Toinen dvd löytö oli Keisarin uudet kuviot jatko-osa, Kronkin uudet kuviot. Kyseinen dvd maksoi vain yhden euron, vaikka se oli ihan ok kuntoinen. Hinta sopi itselleni oikein hyvin, koska en ikinä ostaisi sitä täysihintaisena. 

Kronkin uudet kuviot julkaistiin dvd:llä 20.01.2006 ja sekin on pysytellyt kauppojen hyllyillä jo aika kauan. 

Löysin myös pari musiikkisatu kirjasta, sekä ihastuttavan vanhan Lumikki pop-up kirjan, joka oli kyllä aika vanha. Hintaa näille kirjoille tuli vaivaiset pari euroa. 

Käteeni tarttui myös tuollainen Leijonakuningas Simba palapelilelu, joka on todella pieni. Se maksoi vain 0,2€. Yleensä en ostele enää niin paljon lapsille suunnattua Disney krääsää, mutta joskus en vain voi olla ostamatta jotain ihastuttavaa tai söpöä Disney juttua :) Monesti ostelen hyväntekeväisyyskirpputoreilta tavaraa, joten ainakin rahani menevät hyvään tarkoitukseen! :)
Jotain hyvää näissäkin leffoissa oli. Ainakin levykkeiden kuvat ovat hyvin onnistuneet :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti