lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kaunotar ja Kulkuri blu-ray 1-2 box
Tämän vuoden Disney klassikko budjettini on karannut käsistä. Aivan totaalisesti! En varmaankin saisi viettää vapaa-aikaani netissä surffaillen ja etenkin dvd kauppoja katsellen. Mutta minkäs sille voi, että haluaa kerätä kaikki mahdolliset Disney klassikko julkaisut. :)

Kuitenkin jälleen kerran sorruin tilaamaan Kaunotar ja Kulkuri 1-2 blu-ray boxin. Todellakin, olen innostunut näistä blu-ray levykkeistä niin paljon, että huomaan kuluttaneeni tämän vuoden puolella niihin enemmän rahaa, kuin dvd ostoihin. Tämän boxin osto on kyllä perusteltu, sillä Kaunotar ja Kulkuri poistuu markkinoilta kesään mennessä. Eli nyt on oikea aika täydentää omaa kokoelmaansa hankkimalla dvd tai blu-ray formaatti itselleen, tai molemmat jos on yhtä innokas fani kuin minä. :)

Tämä boxi julkaistiin ennen joulua 9.11.2012, siitä on myöd dvd painos, joka on halvempi.
Boxiin sisältyy Kaunotar ja Kulkuri elokuva, sekä sen jatko-osa Pepin Seikkailut. 
Ja kiitos jälleen Disney, sillä ilokseni huomasin levykkeiden olevan kuvitettuja.

Nyt kaikki Disney fanit liikkeelle ja tilaamaan ihastuttava klassikko itselle. Sillä muistakaamme se tosiasia, että viimeksi kun Kaunotar ja Kulkuri oli Disney holvissa niin sen hinta kohosi huuto.netissä noin 40 euroon, joskus hieman korkeammallekin. Joten emmehän halua historian toistavan itseään? :)
2 kommenttia:

 1. Minua on harmittanut klassikkojen blu-ray julkaisuissa se, että kaikista ei ole saatavilla pelkkää blu-ray julkaisua, vaan osasta klassikoista on saatavilla vain blu-ray + dvd combo, joka on paksumpi kuin normaalit blu-ray kotelot ja lisäksi ainakin Leijonakuninkaassa ja Kaunottaressa ja Kulkurissa se keltaiselle taustalle laitettu blu-ray + dvd teksti on ainakin minun silmääni ruma kuin mikä.

  Onneksi näistä sentään on saatavilla pelkkä blu-ray versiokin, jotka tosin joutu ostamaan boksissa jatko-osien kanssa. Onkohan muista julkaisuista ollut myynnissä pelkkiä blu-ray julkaisuja joko yksittäin tai vastaavanlaisissa bokseissa. Ainakin Kaksin karkuteillä -leffasta mulla on hämäriä muistikuvia, että sitä oltaisiin myyty pelkkänä blu-rayna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni häiritsee myös se keltainen huomio väri, mutta joissain blu-ray julkaisussa se on sininen. Onhan se Disneyltä aika tyhmää, että ne julkaisevat blu-rayn mukana dvd levykkeenkin. Sillä kuitenkin myyntiin tulee aina dvd julkaisu.
   Joistakin klassikoista on tullut vain blu-ray julkaisu, ainakin Peter Pan, Pocahontas, Fantasia, Fantasia 2000 sekä Dumbo klassikoista.

   Poista