torstai 25. huhtikuuta 2013

Leijonakuningas blu-ray 1-3 boxLupasin vähän aikaa itselleni, etten tilaa pariin kuukauteen yhtään elokuvaa kokoelmaani. 
Mutta miten sitten kävikään. Joku viisas henkilö on joskus sanonut, että lupaukset on tehty rikottaviksi ja valitettavasti minun kohdallani se piti paikkansa. 

Kokoelmani karttui Leijonakuningas blu-ray 1-3 boxilla. Boxi oli alennuksessa ja maksoi vain 37€
Boxi julkaistiin 9.11.2012 eli ei edes puolta vuotta sitten. Mutta niin kuin kaikki blogiani lukevat tietävät, Leijonakuningas on poistumassa Disneyn holviin, minkä vuoksi tämäkin boxi poistuu aika nopeasti markkinoilta. Boxista on myös dvd versio jonka hinta on selvästi alhaisempi. 
Ostamaani blu-ray boxiin kuuluu kaikki kolme Leijonakuningas elokuvaa. Itse boxi on pahvinen kotelo, jossa elokuvat säilyvät hyvin.
Itse blu-ray levykkeet olivat iloinen yllätys, sillä ne oli kuvitettu!  Hienoa Disney! Mutta uskon, että Disney panostaa jatkossakin enemmän blu-ray julkaisuihin, minkä vuoksi kaikki dvd julkaisut saavat harmaat levykkeet.

Ratkoin tässä tuon Viidakkokirja mysteerin. Löysin netistä luotettavaa tietoa, että Viidakkokirja julkaistaan Yhdysvalloissa Diamond Editionina vasta vuonna 2014. Joten en usko, että sitä julkaistaan täällä Suomessa aikaisemmin kuin Yhdysvalloissa. 


Ja viielä pieni muistutus kaikille jotka eivät vielä omista Leijonakuningas elokuvaa. Nyt on viimeinen hetki ostaa Leijonakuningas kokoelmiinsa, sillä se poistuu kesään mennessä Disneyn holviin.
Viimeksi kun Leijonakuningasta ei saanut kaupoista sen hinta kohosi yli 70 euron huuto.netissä. Nyt sen saa vielä hintaan 9,95€ 4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ostin sen cdon.comista, tässä suora linkki
   http://cdon.fi/elokuvat/leijonakuningas_1-3_box_(blu-ray)-21392117

   Poista
 2. Myös Kaunotar ja kulkuri timantti julkaisu on menossa disneyn holviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, harmi että Disney poistelee näitä klassikkoja aina monta kerralla. Itselläni ei ole läheskään kaikkia Kaunotar ja Kulkuri julkaisuja joten tulee aikamoinen kiire saada ne kasaan ennen kuin se poistuu markkinoilta. Seuraava blogi päivitykseni koskeekin kyseistä klassikkoa :)

   Poista