torstai 18. huhtikuuta 2013

Topi ja Tessu videotTopi ja Tessu on julkaistu kaksi kertaa vhs:änä, sekä kaksi kertaa dvd:llä. En tiedä videoiden tarkkoja julkaisemisajankohtia, koska niitä on hankala löytää enää mistään.  

Itse omistan molemmat vhs:ät, sekä juhlajulkaisu dvd:n, jonka olen esitellyt jo aikaisemmin.
Ostin videot kirpputorilta parilla eurolla. Niiden kunto on aika hyvä ottaen huomioon niiden iän.
Vaikka Topi ja Tessu on kadonnut Disneyn holviin niin silti vhs:än arvo ei ole noussut. Myös dvd:n hinta pysyttelee aika alhaisena, ottaen huomioon muiden klassikoiden hinnat niiden poistuttua markkinoilta. 

Pienenä vinkkinä voin kertoa, että Leijonakuningas on jälleen poistumassa kauppojen hyllyiltä. Joten nyt jos koskaan kannattaa ostaa kyseinen klassikko joko dvd:nä tai blu-raynä. Eikä kannata unohtaa myös kyseisen klassikon jatko-osia.
Olenko väärässä, vai ovatko Topi ja Tessu saaneet aikuisempia piirteitä dvd:n kanteen? :)


4 kommenttia:

 1. Hei! Pienellä kysymyksellä häiritsisin. Eikö tosiaan noista videoista löydy kannesta edes julkaisuvuotta? Erityisesti vanhemman videon vuosiluku kiinnostaa.

  Tuli palattua vähän aikaa sitten kultaisten lapsuusmuistojen pariin tätä kaunista elokuvaa katsellessa, jonka seurauksena yritin vanhempien ja isovanhempien luota etsiä videojulkaisua. Eipä löytynyt, ja jälkeenpäin jäi vaivaamaan, että olikohan silloin vuosia sitten kyseessä edes alkuperäinen suomalainen videojulkaisu vai ennemmin televisiosta tallennettu versio tai ulkomainen video...

  No, ongelma ei ole suuren suuri, mutta olen kuitenkin kiitollinen, jos viitsit asian tarkistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En ainakaan itse ole huomannut videoissa minkäänlaista julkaisu vuotta. Voin kuitenkin yrittää etsiä netisä videoiden julkaisu vuosia, kun itsekin tarvitsen niitä :)

   Poista
  2. Hei,

   Kiitos, jos jaksat noita selvitellä. Toivottavasti jotakin löytyy.

   Poista
  3. Joo, ilmoittelen sitten täällä jos löydän tarkempia julkaisuajankohtia.

   Poista