perjantai 8. toukokuuta 2015

Disney vhs nauhoja


Vhs kokoelmani on hidastanut kasvuaan viimeisen vuoden aikana, sillä niiden säilytys on aika tilaa vievää puuhaa. Kuitenkin kirpputoreilla käydessäni koluan kaikki videot aina lävitse, sillä eihän sitä tiedä mikä Disney harvinaisuus voi tulla vastaan :)
Nämä videot olen ostanut aikoja sitten kirpputorilta, hintaa niillä oli yhteensä neljä euroa. Ei kovin paha hinta ottaen huomioon sen, että kyseessä on sinikantiset vhs nauhat. 
Kaunottaren ja kulkurin kotelo oli hieman kärsinyt, mutta yritän etsiä uuden kotelon tilalle. 
Näissä julkaisuissa on tyypillinen Disney klassikko numerointi kyljessä. Tarkkaa julkaisuajankohtaa en valitettavasti tiedä. 

Ja sitten pieni tiedotus, eli Leijonakuningas julkaistaan jälleen kerran uudelleen. Kuulenko riemun kiljahduksia? En, ainakaan omasta suustani ;), sillä luulen monen Disney keräilijän olevan ymmällään siitä, että kaikki klassikot tulevat myyntiin, eikä niitä enää poisteta markkinoilta, vaan ne ovat myynnissä koko ajan ihan niin kuin kaikki muutkin elokuvat. Et siis enää näet tuttua lausetta myynnissä vain rajoitetun ajan.
Tämähän tietää sitä, että kansikuvat ei enää muutu, ellei Suomessa julkaista keräily versioita elokuvista. Se olisi todella hienoa.
No, mutta Leijonakuningas tulee siis myyntiin kesällä 26.6.2015 ja ilmeisesti vanhoilla kansikuvilla, joten ainakaan oma valitukseni kansikuvien vaihdosta ei ilmeisesti vakuuttanut Suomen Disneytä.Kaikesta huolimatta, ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille! :)
8 kommenttia:

 1. Oi voi, taas uusintajulkaisuja!
  Keräilyversioille olisi kohta melkeinpä huutava pula! Muuten klassikoiden keräily menettää pikku hiljaa merkityksensä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, kun kerran Disney holvia ei enää ole niin mielestäni klassikoille pitäisi tehdä keräilyversiot.

   Poista
 2. Mitäs erikoista noissa sinikoteloisissa on muihin verrattuna?
  Kivoja löytöjä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niissä periaatteessa mitään erikoista ole, mutta yleensä ne ovat hieman kalliimpia, kuin tyypilliset vhs koteloissa olevat Disney klassikot. :)

   Poista
  2. Mä ostin vinon pinon näitä sinikoteloisia syksyllä euron kappale hintaan. :)

   Poista
 3. Mistä tiedän että minkä arvoisia omat vanhat leffani ovat, vai ovatko minkään arvoisia ja mihin niitä kannattaa kaupata?

  VastaaPoista
 4. Mistä tiedän että minkä arvoisia omat vanhat leffani ovat, vai ovatko minkään arvoisia ja mihin niitä kannattaa kaupata?

  VastaaPoista