perjantai 5. huhtikuuta 2013

Keisarin uudet kuviot ja Atlantis kadonnut kaupunki vhsKeisarin uudet kuviot ja Atlantis kadonnut kaupunki klassikot ovat suoraan sanottuna inhokki klassikoitani. En tiedä mistä se johtuu, mutta en ole koskaan pitänyt niistä. Siksi en ole vieläkään ostanut niitä dvd:llä. Omistan vain nämä ensimmäiset vhs julkaisut, jotka löysin kirpputorilta euron hintaan. Kyseiset klassikothan ovat pyörineet dvd markkinoilla jo aika kauan. Ja uskon, että niiden lähtöä Disneyn holviin saa odottaa. 

Ja sitten toiseen asiaan.
En tiedä lukeeko monikin kirpputorille Disney klassikko videoitaan vievä blogiani. Mutta olen huomannut erikoisen ilmiön Disney klassikko videoihin liittyen. Kirpputoreille joissa olen nyt käynyt säännöllisesti on ilmestynyt hyvin kalliita vhs:iä. Disney klassikko videoista pyydetään jopa neljää euroa, vaikka kansi olisi kuinka suttuinen ja kansipaperi revennyt. Vaikka olenkin innokas Disney fani niin en suostu kuitenkaan maksamaan vanhasta videosta neljää euroa, kun samalla hinnalla huuto.netistä saa dvd:n. Hyväkuntoisesta Prinsessa Ruusunen tai Pieni Merenneito videosta voisin itse maksaa sen neljä euroa, mutta en muista klassikoista
Vaikka Disney klassikot ovatkin arvokkaita keräilykohteita niin valitettavasti usein kukaan ei maksa vanhasta videosta paria euroa enempää. Ainoa poikkeus on Pieni Merenneito jonka ensimmäisestä videojulkaisusta voi saada 20-30 euroa. Tämäkin johtuu siitä, että videolla on eri äänet kuin dvd:llä. 

Joten jos joku etsii tietoa millä hinnoilla Disney klassikko videoita myisi kirpputorilla niin neuvoni on, että kannattaa laittaa kuntoa vastaavat hinnat. Kuitenkin hinnan pitäisi olla alle neljän euron, jos haluaa oikeasti päästä videoista eroon. Tietysti tyhmähän on se joka maksaa, ei se joka pyytää :) 
Ja varmasti joku voi ostaa klassikko videon neljällä eurolla, mutta valitettavasti monilla kirpputoreilla pyörii samat videot koko ajan myynnissä. Joten hinnat kohdilleen hyvät ihmiset!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti