tiistai 23. huhtikuuta 2013

Belle's Magical World dvd

  Kaunotar ja Hirviö kokoelmani laajeni taas yhdellä uudella dvd:llä. Kyseessä on Belle's Magical World dvd, eli Bellen lumottu maailma. 
Julkaisu on Yhdysvaltalainen ja se on julkaistu samoihin aikoihin kuin tuo suomen uusin julkaisu. Pidän kyllä enemmän amerikkalaisen julkaisun kansista ja levyn kuvituksesta. Suomalaisessa versiossahan levyn kuvitus on tylsän harmaa.

Kyllä tuo ulkomaalainen julkaisu on hienompi  :)2 kommenttia:

  1. Cdon.comin sivuilla ilmoitetaan, että myös Pienen merenneidon julkaisupäivä olisi silloin 28.8.13. Mikäköhän päivä pitää paikkansa...???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en huomannut tuota ollenkaan. En usko, että Pienen Merenneidon julkaisupäivä voi olla tuo sama, koska se julkaistaan Yhdysvalloissa lokakuun ensimmäinen päivä. Ja yleensä täällä kaikki julkaistaan pari kuukautta myöhässä. Mutta pienen tutkinnan jälkeen en ole enää varma onko tuo viidakkokirjankaan julkaisupäivä ihan oikea, koska viidakkokirjaa ei ole julkaistu Yhdysvalloissa uudestaan tuon juhlajulkaisun jälkeen. Ja en löytänyt mistään muilta nettisivuilta tuota viidakkokirjan uudestaan tulemista muuta kuin cdon.comin. Ehkäpä siellä on joku tehnyt mokan tai sitten Viidakkokirja tosiaan julkaistaan uudestaan :) No, aika näyttää.

      Poista