sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tarjouksia
Sähköpostiini oli ilmestynyt tarjousviestejä, jossa hehkutettiin Kodin1:sen aletta. Ajattelin kuitenkin käydä kyseisellä nettisivustolla, vaikka ajattelinkin ettei sieltä paljon Disney tuotteita löydy, mutta olin väärässä. Blu-ray osastolla oli Bambi 2 ja Pikku Kananen blu-rayt vain 5 € / kpl. Kyseiset blu-rayt eivät ole päässeet vielä omaan kokoelmaani, mutta eiköhän ne ensi viikolla tipahda postilaatikkooni ;)
Bambi on poistunut jo jälleen kerran Disneyn holviin ja Bambi 2 seuraa perässä, joten kannattaa kyllä hankkia kyseinen blu-ray itselleen.

Joten jos teiltä puuttuu nämä kokoelmistanne niin ostakaa ne ihmeessä. Onhan tuo hyvin halpa tarjous, kun oikeasti blu-rayden hinta on 14-19 € / kpl


6 kommenttia:

 1. Jatko-osista itse juuri välitä,mutta ton pikku kanasen ostin dvd muodossa anttilasta jossa se oli 3€ alennus korissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan Pikku Kananen poistumassa Disneyn holviin, kun myyvät sen julkaisuja näin polkuhintoihin.

   Poista
  2. voi olla, Niitä 3€ levyjä oli muistaakseni myös Aivan villit ja Riemukas Robinsonin perhe.

   Poista
  3. Pitääkin hiukan selvitellä asiaa, että onko kyseiset klassikot poistumassa kaupoista. Se voisi olla ihan mahdollista, koska nuo ovat pyörineet myynnissä jo aika kauan.

   Poista
 2. Sain Bambi 2 eilen postissa. Hieman pistää ihmetyttämään jatko-osan blu-ray -levyn identtisyys Bambin BD -levyyn! DVD:ssä kyllä lukee ihan "Bambi 2". Luulinkin ensin että koteloon on vahingossa joutunut ensimmäinen Bambi -elokuva mutta kun levyn laittoi koneeseen, sisältö oli kyllä ihan kuten pitikin eli Bambi 2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut myös saman, että joskus jatko-osien levyt ovat hyvin samankaltaiset kuin alkuperäisten klassikoiden,

   Poista