keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

The Fox and The Hound Gold Collection dvd

Tulipas taas ostettua yksi ulkomainen dvd kokoelmaani. Kyseessä on The Fox and The Hound Gold Collection dvd, joka on amerikkalainen julkaisu. Dvd on yhden levykkeen painos, jonka mukana tuli aika paksu lehtinen, jossa oli vaikka minkälaisia tarjouksia Yhdysvalloissa asuville ostajille. 
Näissä amerikkalaisten ensimmäisissä dvd julkaisuissa on valkoiset alkuperäiskotelot, mitkä ovat mielestäni aika kivat. Ainakin ne voittaa selvästi läpinäkyvät dvd kotelot.

Olen nyt päättänyt hiukan jarrutella näitä ulkomaisten dvd klassikkojen hankintoja ja kerätä vain suomalaisia julkaisuja. Kokoelmani alkaa viemään jo sen verran tilaa, että pitää hiukan miettiä kaikkia hankintoja. Kaappi jossa säilytän dvd:täni alkaa olemaan jo täynnä, vaikka en ole saanut vieläkään kokoon kaikkia suomenkielisiä klassikko julkaisuja. Ja Disney nukkejakin on jo sen verran, että ne vievät kivasti tilaa hyllyissään.
No, kuitenkin keräily on mukava harrastus jos vain löytyy tarpeeksi tilaa :)Päätin myös laatia pienen ostoslistan Disney klassikoista, jotka haluaisin hankkia tämän vuoden aikana. Lista on hyvin lyhyt, mutta yritän tällä pitää kurissa keräilyni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti