keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kesä löytöjä
Yhtenä kesäisenä päivänä poikkesin kirjakauppaan. Kauppa oli hyvin pieni ja sen ikkunoissa loisti isot laput, joissa luki: loppuunmyynti.
Kirjakauppa ei ollut minkään ketjun myymälä vaan ihan tavallisen yrittäjän pitämä kauppa, joka oli tullut tiensä päähän. Heti kun astuin kauppaan sisälle huomasin Pocahontas tarrat, jotka olivat suoraan 90-luvulta. 
Kaupasta löytyi vielä vanhoja Pocahontas kirjepaperisettejä, Notre Damen Kellonsoittaja tarroja, sekä siirtokuvakirjoja ja kaikenlaista Disney tavaraa. Hinnatkin olivat edullisia, tuotteet olivat yhdestä eurosta neljään euroon. 
Vaikka olenkin aina sillöin tällöin lopettanut Disney krääsän keräilyn, niin nyt en voinut vastustaa kiusausta. Muistot omasta lapsuudesta ja tuo nostalgisuus saivat kukkaron nyörit aukeamaan. 
Tuudittauduin kuitenkin ajatukseen, että näitä tavaroita ei enää löydy uusina mistään. Ja se on kyllä totta. Siirtokuvakirjoja en ole nähnyt enää pitkään aikaan ja hienot tarra-arkit ovat historiaa. Nykyaikana pitää tietysti olla nykyaikaiset tuotteet, mutta kyllä nämä Disney tavarat ovat mielestäni paljon hienompia, kuin nykyään myytävät kalliit sekunda tuotteet.


Tuollaisen läjän löysin Disney tavaraa

KirjepaperiaHercules tarrojaNotre Damen Kellonsoittaja tarroja
Siirtokuvakirjat


Hercules puuhakirjaHercules tarrakirja


Pocahontas tarroja
Minni rannekoruEi kommentteja:

Lähetä kommentti