sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kaksin Karkuteillä blu-rayBlu-ray kokoelmani on kasvanut kovalla vauhdilla kuluvan vuoden aikana. Kiitos siitä kuuluu täysin Disneylle, joka vie koko ajan klassikoita holviinsa. On aikamoinen homma pysyä mukana tulevien ja poistuvien klassikoiden mukana. Myös rahaakin pitäisi löytyä jatkuvaan keräilyyn :)

En kuitenkaan hanki blu-ray julkaisuja muuta kuin vasta sitten, kun ne ovat edullisia. Surffailin Kodin1:n nettisivuilla ja löysinkin sieltä Kaksin Karkuteillä blu-rayn vain kolmen euron hintaan. Se jos mikä on halpa löytö! 

Kannen kuvitushan on täysin sama, kuin dvd:ssä ja muutenkaan näillä julkaisuilla tuskin on mitään eroa. Ainoastaan minua ihmetyttää Disneyn valinta, että blu-ray julkaisuissa tuo klassikkonumerointi on ylempänä, kuin dvd julkaisussa. Mistäköhän tällainen päätös on tullut?
Olen muuten miettinyt hiukan tuota klassikkonumerointia. Olen joskus aikaisemmin kertonut, että kannatan sen säilyttämistä. Mutta nyt mielipiteeni on hiukan muuttunut, kun olen ostanut ulkomaisia Disney klassikoita. Niissä ei ole klassikkonumerointia ja ne näyttävät paljon siistimmiltä hyllyssä. Ehkäpä Disneyn pitäisi luopua myös Suomessa klassikkonumeroinnin käytöstä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti