maanantai 12. elokuuta 2013

Tulevia Disney blu-ray ja dvd julkaisuja
Syksystä tulee yhtä Disneyn juhlaa, sillä Pieni Merenneito ja Viidakkokirja julkaistaan ensimmäisen kerran blu-rayllä. 
Pienen Merenneidon kansikuvista on käyty monilla keskustelupalstoilla kiivasta keskustelua, mutta ilmeisesti Suomi julkaisuun tulee kannet, jotka olen jo aikaisemminkin julkaissut blogissani. Pieni Merenneito tulee siis kauppoihin 20.9.2013. Klassikon jatko-osatkin julkaistaan ainakin dvd:llä, mutta blu-ray julkaisua näistä ei ole ainakaan vielä tiedossa.
Myös Viidakkokirja saapuu jälleen Disneyn holvista kauppojen hyllyille. Se julkaistaan 23.08.2013 blu-rayllä ja dvd:llä. Alhaalla olevat kansikuvat kyseisestä julkaisusta ovat ainakin näillä näkymin ne, jotka tulevat julkaisun kanteen. Viidakkokirjan jatko-osan uudesta julkaisusta ei ole tietoa. 

Pieni Merenneito julkaistaan blu-rayllä, sekä dvd:llä 20.9.2013
Blu-rayn takakansi näyttää tältä

Viidakkokirja julkaistaan dvd:llä, sekä blu-rayllä 23.08.2013

Hassua, että julkaisujen takakannet ovat hieman erilaiset.8 kommenttia:

 1. Löysin sivun missä näkyy tulevat timantti julkaisut http://disneyvault.net/diamond-editions/ 101 dalmatialaista, Prinsessa ruusunen ja Pinocchio näyttävät olevan listalla. Tosin euroopan julkaisuista en tiedä.voi siis olla että joku noista ei tule olemaan timantti julkaisu täällä. (Peter Pan ei ollut täällä timantti julkaisu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että nuo julkaisut eivät tule Suomeen Diamond Editioneina ja niitä ei välttämättä julkaista täällä ollenkaan, sillä vain nämä suosituimmat Disney klassikot julkaistaan ympäri maailmaa samoihin aikoihin. Esim. Viidakkokirja tulee Yhdysvalloissa myyntiin vasta vuonna 2014, kun se täällä tulee myyntiin jo nyt.

   Poista
 2. Kiitoksia tiedosta! Olen tuota Pientä merenneitoa etsinyt tytölle ja onneksi en ole sortunut netissä maksamaan ylihintaa siitä.

  VastaaPoista
 3. Hei! Aivan mahtava blogi, olen todella iloinen että löysin tämän - tätä tullaan seuraamaan innolla!

  Sattuisitko tietämään jo, ketkä esittävät Pienen merenneidon suomenkieliset roolit? Vuoden 1989 VHS:n ulkoa osaavalle viime DVD-julkaisu oli suuri pettymys uusien äänien ja repliikkien takia :(
  Muuten kutkuttaisi kyllä tilata tämä(kin) versio, ikinä ei voi olla liikaa Arielia :D

  Vaikka et tietäisikään ääniesittäjiä, kiitos kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiva että pidät blogistani :)

   Olen kysynyt Disneyltä tulevasta Pieni Merenneito julkaisusta ja valitettavasti siinä on käytetään uudempaa ääni dubbausta.

   Itseänikin harmittaa, että vanhaa dubbausta ei ole uusilla formaateilla, mutta teknisten ongelmien vuoksi Disney ei saa siirrettyä sitä dvd:lle tai blu-raylle.

   Poista
 4. Heti Japanin-matkalta kotiin päästyäni, oli aivan pakko suunnata kauppaan ostamaan Viidakkokirjan Blu-ray -julkaisu :) Vierailin Odaibassa käydessämme Disney Storessa, joka oli kuin taivas maan päällä! Hankintoja täytyi tosin miettiä tarkkaan, sillä matkalaukut alkoivat olla jo täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Disney Store on varmasti jokaisen Disney fanin unelma paikka! :)

   Poista