perjantai 23. elokuuta 2013

Prinsessa ja Sammakko blu-ray + dvd
Aamu alkoi rullaamaan kivasti, kun löysin postilaatikosta tilaamani Prinsessa ja Sammakko blu-ray + dvd paketin. Hintaahan kyseisellä tuotteella oli alle seitsemän euroa, joten tein hyvät kaupat. Julkaisun päällä oli vielä myös pahvikotelo, joka säihkyy kivasti auringon valossa. Yleensähän nuo pahvikotelot ovat vain ihan ensimmäisten myyntiin tulevien julkaisujen päällä, joten ilmeisesti tämä blu-ray + dvd paketti ei ole mennyt kovinkaan hyvin kaupaksi. Ehkä syy on siinä, että kuka oikeastaan haluaa ostaa blu-rayn ja dvd:n samassa paketissa? No, itse ostin sen vain halvan hinnan vuoksi, mutta oikeastihan tuo on aika naurettava paketti ratkaisu. Ihan kuin ennen olisi myyty vhs + dvd pakettia :) Joskus täällä on ollut puhetta myös siitä, että nämä yhteispaketit näyttävät hiukan tyhmiltä keräilijän hyllyssä, kun joistakin klassikoista on vain pelkkä blu-ray julkaisu ja jostain vain blu-ray + dvd. Tietysti tuo blu-ray + dvd kotelo on suurempi kuin pelkkä blu-ray kotelo, joten se on hiukan häiritsevää kun katsoo kokoelmaansa. Ei se kuitenkaan maailmaa kaada, mutta Disney voisi kyllä luopua tästä yhteispaketista.

Prinsessa ja Sammakko blu-ray + dvd julkaistiin 4.6.2010. (Jo kolme vuotta sitten! Mihin tämä aika oikein menee?)
Kyseinen klassikko on julkaistu myös dvd:llä jonka olen esitellyt jo aikaisemmin. Blu-ray + dvd julkaisussa blu-ray levyke oli saanut kuvallisen pinnan, kun taas dvd oli joutunut tyytymään harmaaseen.
 Mielestäni näihin blu-ray julkaisuihin voisi tehdä jonkin pikku lehtisen sisälle, jossa olisi tietoa elokuvasta. Se olisi mukava pieni lisä. 

Dvd ja blu-ray
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti