perjantai 9. elokuuta 2013

Karhuveljeni Koda 1-2 box dvd ja Blu-ray julkaisuKarhuveljeni Koda on julkaistu dvd:llä jo kolme kertaa. Moni voi tietysti miettiä, että miten se on mahdollista sillä kansikuva ei ole vaihtunut. Ensimmäinen julkaisu, joka on vieläkin kaupoissa on tuo sinikantinen dvd, jonka me kaikki olemme tottuneet näkemään. Toinen julkaisu on digiback julkaisu, joka tuli markkinoille 1.9.2006. Kyseisessä julkaisussa  oli molemmat elokuvat ja kotelo oli pahvinen, joka avattiin aivan kuin kirja. (Samanlainen kuin Kaunotar Ja Kulkuri 1-2 vanhempi julkaisu) 
Tämä kolmas julkaisu on myös 1-2 boxi, mutta vaikka kannet ovat samat niin kotelon muoto on erilainen. Molemmat dvd:t ovat omissa koteloissaan ja pahvikotelo on niiden suojana. Tämä julkaisu tuli kauppoihin 9.11.2012
Tuosta ensimmäisestä julkaisusta on tehty uusi painos muuttuneiden merkintöjen vuoksi. Joten en löytänyt enää Kodan ihka ensimmäisen painoksen julkaisupäivää, mutta uskon sen olleen vuonna 2006. 
Omistin jo ennen boxin ostoa Karhuveljeni Kodan ja olikin hauska katsoa kuinka dvd:n takakannet olivat muuttuneet hieman noiden uusien merkintöjen myötä. Huomasin myös, että julkaisuiden etukansissa oli erilaiset Walt Disneyn leimat ylhäällä. Uudempi julkaisu oli saanut myös nuo inhottavat värittömät kannet, mutta onneksi omistan myös tuon sinikantisen kotelon.
En avannut uutta painosta muoveista, sillä en halunnut nähdä minkälainen dvd levyke julkaisussa on. Arvaan, että se on harmaa ja mattapintainen, mutta se jääköön arvoitukseksi :)

Löysin myös mielenkiintoisen tiedon cdon.comin sivuilta, että Karhuveljeni Koda olisi tulossa blu-raylle. Julkaisuajankohtaa ei ollut, mutta ainakin klassikko oli tulevissa julkaisuissa.


Kaksin aina kaunihimpi.Dvd ja Vhs julkaisujaEi kommentteja:

Lähetä kommentti