perjantai 16. elokuuta 2013

Pocahontas blu-ray
Pocahontas blu-ray on ollut hankintalistallani jo pitkään ja nyt sain vihdoin ja viimein ostettua sen. Syynä viivyttelyyn oli kyllä sekin, että Pocahontas blu-ray oli melkein aina nettikaupoista loppu. En tiedä onko kyseinen klassikko todellakin niin suosittu ihmisten keskuudessa, että blu-ray aina loppui varastoista vai onko sitä vain painettu niin vähän. Kuka tietää.

Pocahontas on julkaistu dvd:llä jo aikoja sitten ja tämä blu-ray tuli kauppoihin 15.3.2013. Olin todella iloisesti yllättynyt, kun kansikuva oli aivan erilainen kuin dvd:ssä. Kerrankin Disney onnistui! :) 
Myös levyke oli saanut kivan sinisen värin tylsän harmaan sijasta.
Nyt omistankin Pocahontasin kaikilla formaateilla: VHS, DVD ja Blu-ray. Kokoelmastani kyllä puuttuu tuo yksi vhs julkaisu, jossa on klassikko numerointi kyljessä, mutta eiköhän sekin tule hankittua.

Yksi ostettava vähemmän :)

5 kommenttia:

 1. Pocahontas blu-rayn kansikuva oli itsellenikin todella positiivinen yllätys. Yksinkertainen, jopa hieman taiteellinen ja todella kauniit värit. Levykkeen tosin olisin toivonut olevan kuvallinen, mutta on tuo sininenkin parempi kuin harmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kansi on kyllä upea ja erilainen kuin muut Disneyn kansikuvat.

   Poista
 2. Banbi 2 Blu-ray + DVD http://www.levykauppax.fi/movie/bambi_2/#blu-ray Tuolta löytys. Tossa on kyllä aika kamala hinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäyksenä Bolt Blu-ray/dvd Hyvin huokeaan hintaan http://www.levykauppax.fi/movie/bolt/#blu-ray Jos asut helsingissä niin kampin levykauppa ÄX voi näköjään hakea noi molemmat.

   Poista
  2. Tuon Boltin voisinkin ostaa, mutta kyllä tuo Bambi 2 on aika kallis.

   Poista