torstai 19. maaliskuuta 2015

Lilo ja Stitch erikoisjulkaisu dvd
Jokunen aika sitten ostin tämänkin dvd:n kokoelmaani. En ole mikään suuri Lilo ja Stitch fani, mutta koska kyseinen leffa on Disney klassikko niin se oli melkeinpä pakko ostaa.
Tämä erikoisjulkaisu tuli myyntiin 30.9.2005
Lilo ja Stitch on julkaistu kaksi kertaa dvd:llä, ensimmäinen julkaisu on yksinkertainen yhden levyn tuotos, kun taas tässä erikoisjulkaisussa on kaksi levykettä. 
Toisaalta en kyllä yhtään ymmärrä, miksi tämäkin klassikko on saanut kaksi dvd julkaisua, kun jotkut muut klassikot menevät vuodesta toiseen samalla kansikuvalla. Älkää murehtiko, en ala taas saarnaamaan, siitä, kuinka syrjitty klassikko Notre Damen Kellonsoittaja on :), mutta myös Pocahontas on joutunut tyytymään huonoon kansikuvaan. Onneksi sentään Pocahontasin blu-ray julkaisu sai hienot kannet. 
Ja nyt kun puhutaan kansikuvista, joka on lempi puheenaiheeni, niin tämän julkaisun kansikuva on huono. Alhaalla oleva Lilo näyttää hieman pikselöityneen Disneyn käsittelyssä ja merikin on suttuinen. Kansikuva on muutenkin epäonnistunut, sillä se on aivan liian sekava. Joskus yksinkertainen kansi on paras vaihtoehto. 
Onneksi levykkeissä on käytetty yksinkertaisia kuvia ja ne ovatkin ihan hyvän näköiset. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti