perjantai 13. maaliskuuta 2015

Frozen 2

Kiitos vielä kaikille onnittelijoille! :) On mukavaa nähdä, että te lukijat pidätte blogistani ja pysytte mukana vuodesta toiseen.
Lupaan, että tulevaisuudessakin esittelen kaikenlaisia Disney tuotteita, joita en ole vielä esitellyt ja yritän jatkaa projekteja, jotka olen aloitellut. Joten pysykää mukana! :)

Ja sitten toiseen asiaan, eli eilen Disney julkaisi tiedon, että Frozen saa jatko-osan. Nimeä uudelle elokuvalle ei ole vielä annettu vaan se kulkee nimellä Frozen 2. Myöskään juonesta ei tiedetä vielä mitään, mutta tiettävästi kaikki tutut hahmot seikkailevat elokuvassa.
Tuotannosta vastaavat
Jennifer Lee ja Chris Buck, sekä tuottaja Peter Del Vechoare.
Frozen elokuvan hahmothan seikkailevat lyhytelokuvassa nimeltään Frozen Fever, joka näkyy tällä hetkellä Cinderella elokuvan näytöksissä.
Itse kuitenkin suhtaudun aina jatko-osa uutisiin hieman tahmeasti, sillä kaikki Disney jatko-osat eivät ole vakuuttaneet minua. Hieman tuntuu, että Disney haluaa rahastaa Frozen fanien kustannuksella tekemällä jatko-osan. Yleensähän jatko-osat päätyvät kuitenkin suoraan dvd levitykseen, mutta katsotaan miten Frozen 2 käy. :)


Mitä mieltä te lukijat olette Frozen 2 jatko-osasta? Pitäisikö Disney klassikoiden jatko-osat kieltää lailla? :) Vai odotatteko innoissanne tulevaa elokuvaa. 

8 kommenttia:

 1. Sinänsä ei kyllä yllättänyt yhtään, sillä Frozen on ollu sellainen jymymenetys, että Disney haluaa kiskoa siitä rahaa niin paljon kuin mahdollista. Idina Mendezlhän jonkin aikaa sitten myönsi, että jatkoa on luvassa. Sinänsä tämä uutinen on minusta ihan kiva, vaikka monet jatko-osat ovat olleet floppeja. Mielenkiintoista nähdä, millaisen juonen keksivät, liekö luvassa on Hansin paluu tai Annan ja Kristoffin häät? Vai löytäiskö Elsa kuninkaan rinnalleen?

  Hieno uusi banneri muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, halusin uusia blogin ilmettä hieman, kun tuo vanha tyyli alkoi jo hieman tympimään :)
   Odotan myös innolla minkälainen tarina elokuvaan tulee, sillä yleensä jatko-osien juonet ovat olleet hyvin huonoja tai ennalta-arvattavia. Toivon todellakin, että Disney oikeasti panostaa tähän jatko-osaan, eikä tee vain jotain nopeasti hutaistua elokuvaa, joka joutaa muiden floppien joukkoon.

   Poista
 2. Aika moni jatko-osa on tuottanut pettymyksen, mutta on sielä niitä helmiäkin joukossa kuten Aladdinin jatko-osat. En osaa sanoa muuta kuin nää jatko-osat tuntuu usein huonommin piirretyiltä ja halvan näköisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aladdinin jatko-osat ovat kyllä ehkä onnistuneimpia. Pidän niistä itse kovasti! :) Joo, siis monet jatko-osat on varmasti tehty pienellä rahalla ja se myös näkyy. Joissakin hahmojen ulkomuotokin on hieman erilainen, kuin alkuperäisessä klassikossa. Mutta toivotaan, että Disney on oppinut virheistään ja tekee nyt ihan huolella tämän jatko-osan. :)

   Poista
 3. Frozen 2 tulee oman käsitykseni mukaan olemaan pääanimaatiostudion tekemä, eli näillä näkymin se päätynee teatterilevitykseen ja klassikkolistaan. Valtaosa Disneyn jatko-osista on tehty sivustudioilla (DisneyToon studios), ja näihin projekteihin ei ole laitettu yhtä paljon rahaa ku päästudion tekeleisiin. Tämä näkyy tietysti myös laadussa. Disney kaiketi ilmoitti jo useampi vuosi takaperin lopettavansa DisneyToon -jatko-osat.

  Itseäni uutinen ei oikein hetkauta suuntaan tai toiseen. Jos jatko-osa päätyy klassikkolistaan, se tulee varmaankin olemaan ihan laadukas. Mutta ei elokuva olisi mielestäni tarvinnut jatko-osaa millään tavalla. Yritän suhtautua Frozen 2:seen avoimin mielin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en tiennytkään, että Disney on päättänyt lopettaa nuo sivustudio jatko-osat., mikä on kyllä hyvä uutinen.
   Olen kyllä samaa mieltä, että Frozen ei välttämättä olisi tarvinnut jatko-osaa, mutta katsotaan mitä siitä tulee :)

   Poista
 4. Itsekin suhtaudun hyvin skeptisesti jatko-osiin, mutta frozen 2:lta odotan enemmän Elsaa ja sen voimiin keskittymistä. Jotenkin tässä ekassa jäi nii pieneksi ja vaitonaiseksi Elsan rooli, olihan sillä hetkensä, mutta olisin toivonut vielä enemmän. Saa nähä mimmonen kakkosesta tulee, toivottavasti yhtä yllättävä kuin ekasta, ei tarvitse heti arvata miten elokuva etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti juoni on hyvä ja ei niin ennalta-arvattava, kuin muiden Disney jatko-osien juonet.

   Poista