lauantai 28. maaliskuuta 2015

Disney Signature Collection Nuket
Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy kaikenlaisia Disney tuotteita, tällä kertaa eksyin ihastelemaan Disney nukkeja. Löysin ihan sattumalta Disney Signature Collection - nukke sarjan, jonka Mattel on tehnyt. Yksi nukke maksaa noin 33 € mikä on sopiva hinta myös omalle kukkarolleni. :)
 Joitain näistä nukeista löytyy myös Suomen nettikaupoista, mutta osaa saa vain suoraan liikkeistä. 
Vaikka nämä nuket eivät ole mitään tosi arvokkaita keräilynukkeja niin mielestäni tämä sarja on aika onnistunut. Nuket näyttävät ihan Disney klassikkojen hahmoilta ja laatikot ovat aivan ihanan näköiset. Pidän kovasti laatikon kulmikkaasta leikkauksesta ja yksinkertaisuudesta.
 Itse ainakin haluaisin ostaa nuo kaikki! On myös hienoa, että klassikko elokuvien pahikset saavat jo hieman enemmän näkyvyttä. Ennenhän niistä harvemmin tehtiin nukkeja. Olisi todella hienoa saada myös muista pahiksista nukkeja, esim. Frollo ja Gaston olisivat kiva lisä kokoelmaan :)

Tällä hetkellä olisin valmis ostamaan Arielin ja Bellen, mutta Belle nukke on loppunut melkein kaikkien nettikauppojen varastosta, enkä kyllä ihmettele, sillä nukke on hyvin kaunis!Kuvat ovat täältä:6 kommenttia:

 1. Upeita ovat ja nuo laatikot todella hienoja! =) Se on harvinaisempaa, että pakkauksiin panostetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ihmettelinkin nukkejen hintaa, sillä oletin, että ne ovat kalliimpia, kun pakettikin on noin kaunis. :)

   Poista
 2. Onpa kyllä onnistuneita nukkeja, kasvoiltaankin ihan kuin elokuvissa :) Kävin hiihtolomalla Saksassa ja yhdessä isossa tavaratalossa taisin ihastella näitä(kin) nukkeja, harmittaa kun en tajunnut ottaa kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmin paikka, täällä harvemmin näkee näitä liikkeissä myynnissä ja lelukaupoissakaan tuskin näitä on montaa kappaletta.

   Poista
 3. Minulla olisi tuo Paha Kuningatar -nukke myytävänä jos olisit kiinnostunut ostamaan edullisesti! Ostin sen jonkin aikaa sitten Prismasta mutta olosuhteiden pakosta olen joutunut aloittamaan kokoelman karsimisen. :(

  Tämä Signature Collection oli kyllä ehdottomasti tervetullut yllätys! Pidän kovasti myös pakkauksien toteutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :( Valitettavasti itsellänikin on nyt sellainen tilanne, etten voi ostaa Disney tuotteita, vaikka kuinka haluaisin. Mutta kiitos tarjouksesta!

   Poista