maanantai 9. maaliskuuta 2015

Keräilijän Keidas kolme vuotta!!!!


Iik! Aika tosiaankin lentää, kuin siivillä! Selailin vanhoja blogi tekstejäni ja tajusin, että Keräilijän Keidas täyttää tänään jo kolme vuotta! En voi kyllä millään uskoa, että olen pitänyt tätä blogia jo niin kauan. Tuntuu kuin olisin aloittanut blogin pitämisen vähän aikaa sitten :)

Näin synttäreiden kunniaksi päätin kerätä kaikki esittelemäni Disney jutut kuluneen vuoden ajalta tähän bloggaukseen. Tehtävä oli aika vaativa, sillä säilytän siellä täällä keräily tavaroitani. Voi olla, että joitain kirjoja tai pikku sälää puuttuu kuvista, mutta kaikkein tärkeimmät tavarat ovat kuitenkin kuvissa. 

Tässä videot jotka olen esitellyt vuoden aikana.
Blu-ray julkaisuja olen esitellyt vain neljä kappaletta. Hämmästyin itsekin, kun tajusin että en ole niistä enempää bloggaillut vuoden aikana.

Dvd julkaisuja olen esitellyt hieman enemmän. 


 


Disney musiikkiakin on tullut esiteltyä.

Ehkä kaikkein paras löytöni tähän mennessä on Esmeraldan teltta, josta olen vieläkin haltioissani. :)


Kirjoja, kirjoja, kirjoja ja pari sarjakuvaa, sekä keräilykuvia :)

Ja lopuksi koko vuoden bloggailut samassa kuvassa :)


Kiitos kaikille lukijoille, jotka olette jaksaneet seurata blogiani! Toivottavasti pysytte mukana jatkossakin :)


18 kommenttia:

 1. Onnea blogisi synttäreiden johdosta! :) Mukana pysytään! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää! Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Oho, kolme vuotta on jo aika pitkään - onnea sen johdosta! :) aikamoisen määrän juttuja olet tänä vuonna esitellyt...

  VastaaPoista
 4. Onnea syntymäpäivän kunniaksi! ;) Vitsi tuo viimeinen kuva näyttää ihanalta!!! Se on oikea unelmien täyttymys - minäkin haluan kaikki kuvassa olevat tavarat itselleni! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea kolme vuotiaalle! :)
  Kaikenlaista sitä on näemmä vuodessa ehtinyt kertymään kokoelmiin. Itselläni on tuo pocahontas kasetti. Muistan kun vanhemmat toivat sen mäkkäristä. <3

  VastaaPoista
 6. Onnea ihanalle blogille ja kiitos näistä vuosista! :)

  Pakko ihan kysyä kun satuin huomamaan sulla tuon Pocahontas-kasetin, että onko se varsinainen soundtrack vai ihan äänikirja (ja suomeksi vai englanniksi)? Olen yrittänyt tosi epätoivoisesti etsiä Pocahontasin soundtrackia suomenkielisenä aivan joka paikasta, eikä sitä tunnu löytyvän mistään :| Olen käynyt läpi kirjastojen tietokantoja yms, mutta ei näy. Onko sinulla hajuakaan, että mistä sitä kannattaisi etsiä taikka onko se niin suuri harvinaisuus, ettei sitä ole juuri mistään saatavilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuon Pocahontas kasetin ostin kirpputorilta ja siinä on vaan pari laulua. Kyseisen kasetin on saanut hampurilaisaterian kylkiäisenä, joten mikään alkuperäisen soundtrack ei ole kyseessä :) Huuto.netissä olen joskus nähnyt suomenkielisen soundtrackin mutta sen hinta nousi nopeaa yli 20 euroon. Nyt en ole törmännyt kyseiseen julkaisuun, mutta ilmoitan sinulle jos satun näkemään jossain myynnissä! :)

   Poista
  2. Se olisi tosi kiva, kiitos! :>

   Poista
  3. Ei mitään, on aina ilo auttaa muita Disney faneja :)

   Poista
 7. Paljon onnea blogille täältäkin!

  Laitetaan vaikka tähän samalla tarjousvinkki liittyen Disneyn elokuvamusiikkeihin. CDONin "5 CD:tä 21,95€"-kampanjaan on laitettu mukaan muutama soundtrack, eli hintaa yhdelle levylle tulee noin 4,4 euroa. Sinne sekaan on heitetty englanninkieliset versiot seuraavista: Aladdin, Fantasia, Hunchback of Notre Dame, Pocahontas, The Lion King 2, The Lion King 3 ja Many Songs of Winnie the Pooh. Ruotsiksi lauleltuina löytyvät samaiset Puh-kappaleet, Viidakkokirjat ja Lumikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyykin käydä tsekkaamassa nuo tarjoukset.

   Poista