perjantai 9. toukokuuta 2014

Villains DVD ja Blu-ray kokoelma
Disney aikoo julkaista Britanniassa dvd ja blu-ray kokoelman, jonka kansikuvissa komeilee elokuvan pahis. Disney on julkaissut netissä 20 elokuvan nimet, jotka se aikoo julkaista erikoiskansilla kesällä. Disney klassikko elokuvat jotka saavat taiteelliset pahis kannet ovat:

Viidakkokirja
Tuhkimo
Pieni Merenneito
Peter Pan
101 Dalmatialaista
Aladdin
Mulan
Räyhä-Ralf
Pinocchio
Kaksin Karkuteillä
Liisa Ihmemaassa
Prinsessa ja sammakko
Kaunotar ja Kulkuri
Pocahontas
Fantasia
Keisarin Uudet Kuviot
Hercules
Robin Hood
Hiidenpata
Notre Damen Kellonsoittaja
Mestarietsivä Basil Hiiri

Itse olisin lisännyt listaan vielä Leijonakuninkaan, sillä kansikuvasta olisi saanut todella mahtavan! Ja sitä paitsi Scar on paras pahis, joka esiintyy Disney klassikoissa.
Mielestäni Disney on valinnut hieman erikoisia klassikoita joukkoon esim. Kaunotar ja Kulkuri, Keisarin Uudet Kuviot, Mestarietsivä Basil Hiiri, Räyhä-Ralf ja Pocahontas.
Näissä elokuvissa pahikset eivät ole oikein kansikuvatyyppiä. 
No, mutta odotan silti innolla Notre Damen Kellonsoittaja julkaisun kansikuvaa! Harmi, että näitä julkaisuja saa vain Britanniasta.

Mitä mieltä te olette tästä pahis kansikuvaideasta? Pitäisikö myös Suomessa julkaista tällaisia?
6 kommenttia:

 1. Oi, ostaisin ainakin muutaman, jos Suomessakin julkaistaisiin pahiskansikuvia. Tuskin kuitenkaan tulee koskaan tapahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niin että Suomessa pysytään kierrätyskansikuva politiikassa seuraavatkin vuodet :)

   Poista
 2. Häh...??? Mikä ihme kansikuva Kaunottareen ja Kulkuriin tulee??? Rotta? :) Varmaan siamilaiskissat. Mutta on kyllä ainakin kyseinen elokuva hyvin outo valinta pahiskansikuvalliseksi.

  Idea on sinänsä ihan kiva. Pahikset saavat uutta nostetta uralleen pääsemällä komeilemaan DVD:n kansiin, ja DVD:tä tullaan varmasti ostamaan. Itse ehkä jättäisin nämä DVD:t kuitenkin hyllyyn, sillä sen verran perinteinen tyyppi olen, että pitää kannessa komeilla elokuvan päähenkilön kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin hiukan kummastutti osa elokuva valinnoista, kun joitain Disney klassikkoja joista olisi saanut helposti hienon pahiskannen oli jätetty pois.
   Itse ostaisin vain lemppari klassikkoni pahiskansilla, mutta tuskin kaikkia :)

   Poista
 3. Itse petyin silmittömästi kun huomasin ebayn jälleenmyyjiltä että kyseessä on pelkkä slipcover :( DVD siellä sisällä on viimeisimmän julkaisun kansilla eikä eroa muista irrallaan myytävistä (eikä osa myös paljoa suomen kansista). http://www.ebay.co.uk/itm/RARE-Disney-villains-DVD-Hunchback-of-Notre-Dame-Classic-No-34-On-Spine-New-/221456872042?pt=UK_CDsDVDs_DVDs_DVDs_GL&hash=item338fdbb26a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pöh! Luulin itsekin, että kyseessä on oikein kunnon kannet, tuohan on tavallaan huijausta ja rahastusta :(

   Poista