maanantai 5. toukokuuta 2014

Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä KokoelmaKiitos kaikille lukijoille, jotka laittoivat ehdotuksia blogini tulevaisuutta ajatellen. Ehdotuksia voi tietysti vieläkin jättää joko kommenttikenttään tai sähköpostiin. 
Yksi lukijani halusi, että otan joko koko kokoelmastani kuvan tai erittelen yhden klassikon ja tuotteet, jotka olen siitä kerännyt. Otin helpomman haasteen vastaan ja päätin valokuvata joka ikisen klassikon ja siitä keräämäni asiat. 
Tässä siis näette kaikki mitä olen kerännyt Lumikki ja Seitsemän kääpiötä elokuvasta. 
Oma kriittinen minäni ei oikein pidä tätä kokoelmaa kovinkaan isona, kun ottaa huomioon kuinka kauan olen kerännyt Disney tuotteita. Mutta Lumikki ei ole suosikki klassikkoni, (mutta pidän siitä silti!) joten tämän kokoelman pienuus johtuu osittain siitä. 
Ja nyt huomasin, että näistä kuvista puuttuu Lumikki c-kasetti, sekä yksi kirja. Nyt kyllä harmittaa :( No, yritän olla seuraavaa klassikkoa kuvatessani hiukan huolellisempi.
 Listasin alle kaikki kuvassa näkyvät tavarat ja jos haluat niistä lisätietoa niin painamalla linkkiä päädyt bloggaukseen, jonka olen tuotteesta aikoinani kirjoittanut. 
Huomasin muuten, etten ole koskaan kirjoittanut Lumikki dvd:stä esittelyä. Olen epähuomiossa unohtanut sen kokonaan. Ja Lumikki blu-ray esittelyssä oli ruotsinkieliset kannet, mutta olen luopunut kyseisestä julkaisusta, ja näissä kuvissa näette suomenkielisen blu-ray julkaisun.

Lumikki kokoelmani sisältää seuraavat tuotteet:

Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä DVD 


4 kommenttia:

 1. Heh, eipä tämäkään kovin kevyeltä projektilta vaikuta... Mielenkiinnolla seurataan edistystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaakin kuluu aika reippaasti jos haluaa asetella nuo tavarat nätisti :)

   Poista
 2. wau mikä kokoelma ja kiva kun olet nähnyt tälläisen vaivan postausta tehdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On hienoa, että te lukijat jaksatte lukea blogiani :)

   Poista