torstai 29. toukokuuta 2014

Uusia julkaisuja ja tarjouksiaHuomasin, että myös discshopin sivuille oli ilmestynyt 101 Dalmatialaista dvd ja blu-ray varattaviin julkaisuihin. Eli kyseinen klassikko julkaistaan uudelleen erikoisjulkaisuna 25.7.2014. Myös elokuvan jatko-osa Pikku Kikero Lontoossa tulee kauppoihin. Kansikuva on vielä auki, ja todellakin toivon, että se ei ole mikään kierrätyskansi!

Discshopissa on myös alennuksessa joitakin Disney klassikkoja.
Esim. Nalle Puh klassikko dvd on vain 5,95€ Tuotteen kansikuvana on ensimmäinen kansikuva, joten älkää yllättykö jos postin mukana tulee se uusin punakantinen dvd. :) Myös muut Nalle Puh elokuvat ovat 5,95€/kpl
Myös Pieni Merenneito blu-ray on alehintaan myynnissä 9,95€ itseltänikin puuttuu tämä julkaisu, mutta kukkaron pohja näkyy aika uhkaavasti, joten oma tilaus jää seuraavaan kertaan.
Myös Helinä keiju elokuvat ovat 5,95€/kpl 
Joten ei muuta kun tilaamaan ja täyttämään kokoelmaa! :)7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Prinsessa Ruusunen ja Kaunotar ja Hirviö julkaistaan Suomessa uudelleen marraskuussa 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole täysin vakuuttunut tiedosta, että Kaunotar ja Hirviö julkaistaisiin uudelleen. Yleensä nämä suosituimmat klassikot julkaistaan jokaisessa maassa melkein samoihin aikoihin, joten saa nähdä onko kyseessä vain virhe.

   Poista
 3. No tuskin Disney Suomi julkaisee virhettä, ihan totta se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sain tiedon itsekin että Kaunotar ja Hirviö julkaistaan uudestaan. Ihmetyttää hiukan julkaisun ajankohta, koska klassikko ei ole kuitenkaan ollut Disneyn holvissa kovin kauan. Tietysti iloinen uutinen niille, jotka eivät kyseistä klassikkoa vielä omista :)

   Poista
 4. Onkohan tämä lopullinen kansikuva 101 Dalmatialaiselle? http://cdon.fi/elokuvat/disney_17%3a_101_dalmatialaista_(blu-ray)-27421720

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti, sillä tuo kyseinen kansi on myös ruotsalaisessa julkaisussa.

   Poista