torstai 8. toukokuuta 2014

VHS julkaisuja
Rakastetut ja kiistellyt jatko-osat saavat ihmisten mielipiteet törmäyskurssille. Jotkut pitävät niistä, jotkut ei. Sama pätee oikeisiin näyteltyihin elokuviin, kuin myös animaatioelokuviin. Itse pidän joistain Disney klassikkojen jatko-osista, mutta jotkus ovat taas täyttä...rahankeräystä. Jos sen niin voi ilmaista :)
Viidakkokirja 2 ja Peter Pan 2 Paluu Mikä-Mikä-Maahan elokuvat pääsivät jopa valkokankaalle asti, mutta Jafarin paluu, Tarzan ja Jane, sekä Stitch! Avaruuskoe 626 joutuivat suoraan videolle. Jafarin Paluu oli ihka ensimmäinen Disneyn pitkä elokuva, joka julkaistiin heti VHS:änä. 
Mielestäni Jafarin paluu on ihan siedettävä elokuva, parempi, kuin Viidakkokirja 2 ja Peter Pan 2. Syy siihen, että Aladdinin jatko-osa joutui suoraan video levitykseen taitaa piileä siinä, että hengen äänenä ei ollut ensimmäisessä elokuvassa loistanut Robin Williams. Ehkä Disney pelkäsi, että elokuva floppaisi. Kuka tietää.

Kuitenkin nämä vhs julkaisut olen hankkinut kirpputoreilta, hintaa niille tuli noin 5 euroa. Aika halvalla sain ne kokoelmaani. Vielä en ole hankkinut näistä kaikista dvd julkaisuja, sillä kansikuvatkaan eivät oikein houkuttele niitä ostamaan. 3 kommenttia:

 1. En tiennytkään että tuollainen Tarzan ja Jane elokuva olisi edes olemassa! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jatko-osa on hieman jäänyt unholaan. Sitä ei ole enää saatavilla dvd:nä, mutta huuto.netistä sitä voi löytyä.

   Poista
 2. Olisko mitään chäänssejä ostaa tuo sinikantinen Jafarin paluu?? :D

  VastaaPoista