maanantai 28. huhtikuuta 2014

Prinsessa Ruusunen tuleva Diamond Edition + tarjouksiaEnsiksi haluan tiedottaa kaikille, jotka eivät vielä tiedä, että Prinsessa Ruusunen julkaistaan uudelleen Yhdysvalloissa. Siellä julkaisuajankohta on tiettävästi tämän vuoden joulukuu ja kyseessä on Diamond edition painos. Eli voimme odottaa kyseistä klassikkoa myös Suomeen, joko samaan aikaan tai sitten 2015 vuoden puolella. 

Ja nyt on oikea hetki täydentää Disney kokoelmaansa! Cdon.comissa on varastontyhjennys, jossa on myös Disney klassikoita ja niiden jatko-osia halvalla. 
Listasin alas kaikki ne Disney elokuvat, jotka luulen teitä kiinnostavan!

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!Tuhkimo 2 dvd - 4,97 €Karhuveljeni Koda 1-2 dvd box 7,97 €


Kaunotar ja Kulkuri 2 Pepin seikkailut dvd 7,47 € ja blu-ray 8,47 €


Karhuveljeni Koda 2 dvd - 4,97 €Pikku Kananen dvd 6,47 €
4 kommenttia:

 1. En malta oottaa, että Ruusunen tulee Suomee! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään! On mukavaa nähdä minkälaiset kannet uuteen julkaisuun tulee :)

   Poista
 2. http://www.amazon.co.uk/Sleeping-Beauty-Blu-ray-Ken-Anderson/dp/B00JGTSWBK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1399198938&sr=8-2&keywords=sleeping+beauty
  Amazonin uk kaupassa on ennakkovarattavana kesäkuun alussa ilmestyvä versio, ilmeisesti ei Diamond vaan normiversio kannen perusteella. Lieko sitten tuo myös suomeen tulossa vielä tämän vuoden puolella. Kansi on vähän pliisu verrattuna edelliseen Platinum versioon jos tuo on tullakseen, mutta samalla siinä on jotain hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kansikuva joka sivustolla on, niin se on ilmeisesti fanin tekemä. Voi olla että Britanniassa julkaistaan ensiksi tavallinen versio ja sitten vasta diamond edition. Mutta sen näkee sitten kun saadaan enemmän tietoa :)

   Poista