keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Disney kirjojaKirpputoreja on tullut taas kierreltyä aika tiuhaan tahtiin ja ennen kuin laitan nämä tavarat jonnekin jemmaan niin ajattelin esitellä ne täällä. Taas kerran sorruin ostamaan Disney kirjoja! Se on paha tapa, kun en oikeastaan edes lue niitä :) Mutta kerrankin myyjä oli mielestäni hinnoitellut oikein käytetyt kirjat. Satuprinsessat kirjanen maksoi kolme euroa, joka on kohtuullinen hinta, sillä kirjan kansissa oli lievää kulumaa ja sisällä omistuskirjoitus. Pocahontas ja Leijonakuningas kirjat olivat ehkä alihinnoiteltu, sillä ne olivat 0,50€/kpl  Aika halpaa, väitän minä!
Aku Ankka ja Monte Criston Kreivi sarjakuvakirja maksoi euron, vaikka hiukan mietinkin sen ostamista, sillä kannet olivat aika kuluneet. 
Äitini osti minulle tuon Kaunotar ja Hirviö musiikkisatu kirjasen 0,20€:lla, kun hän sattumalta oli huomannut sen ja muisti, että kerään Disney tavaroita. No, sitä tuskin voi olla huomaamatta! :)

Ajattelin kysyä teiltä ihanat lukijat, että mistä te haluaisitte lukea blogissani?
Laittakaa kommentti kenttään aiheita joista haluaisitte, että kirjoitan tai ihan kysymyksiä joihin olette etsineet vastausta. Tietysti aiheet ja kysymykset täytyisivät liittyä jotenkin Disney juttuihin :)4 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä blogisi jutut ovat jo täydellisiä! On kiva lukea Disney-keräilystäsi ja nähdä kuvia kaikista omistamistasi eri esineistä ja asioista. Myös tekstit, joissa näytät kuvia ulkomailla julkaissuista Disney-elokuvien kansista, ovat mielenkiintoisia. Anteeksi, etten sinulle nyt uusia ideoita teksteihin anna, mutta jatka vain samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos positiivisesta palautteesta! :) Jatkossakin aion keskittyä Disney tuotteiden esittelyyn ja yritän ehtiä saada jonkinlaisen julkaisu sivun kasaan, jossa näkyisi kaikki Disney vhs, dvd ja blu-ray julkaisut. Mutta siihen voi vielä mennä aikaa :)

   Poista
 2. olisi kiva nähdä koko kokoelmastasi kuvia! Tai kaikki yhteen elokuvaan liittyvät tavarat yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa minun on pitänyt tehdä inventaario, koska en aina muista, että mitä olen täällä jo esitellyt ja mitä en. :) Joten siinä samassa voisin napsia kuvia koko kokoelmastani tänne.

   Poista