keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Tuhkimo nukke
Tämä hieno Tuhkimo nukke lensi rapakon takaa kokoelmaani. Kiitos kuuluu siskolleni, joka toi sen tuliaisiksi minulle :)
Huomasin heti, että nukke on melkein täysin erilainen, kuin Suomessa myytävät nuket. Nuken kasvoihin on panostettu enemmän, etenkin silmät ovat mukavan erilaiset, kun ne katsovat sivuun, eikä suoraan niin kuin nuket yleensä. Nukke ja sen mekko ovat hyvin yksityiskohtaiset. Ja on mukava huomata, että Tuhkimo näyttää hieman erilaiselta riippuen mistä suunnasta katsoo.
 Laatikon tausta on maisemoitu ja se on mukava lisä.
 Huomasin myös, että nuken kiinnityskohdat takaseinään on piilotettu taitavasti. Niitä ei meinaa huomata, kun katsoo nukkea. Toisin on Suomessa myytävissä nukeissa, joissa muoviset kiinnikkeet näkyvät heti. Itse en keräilijänä pidä siitä, että kiinnikkeet ovat näkyvillä.

Aina, kun saan kokoelmaani ulkomailta tuodun Disney tuotteen niin tulee mietittyä Suomessa tarjolla olevia Disney tuotteita. Suurin osa on krääsää ja tarkoitettu pienille lapsille, mutta aikuisia keräilijöitä ei huomioida lainkaan. Ratkaisu ongelmaan olisi tilata ulkomailta, mutta postikulujen hinnalla saisi monta muuta tavaraa kokoelmaan. 
Hieman harmittaa, ettei Suomessa panosteta keräilytuotteisiin tai edes ajatella, että myös aikuiset voivat ostaa Disney tuotteita. Hyvänä esimerkkinä voin käyttää surkeita kansikuvia dvd ja blu-ray julkaisuissa. 


Mitä mieltä te lukijat olette, eikö olisi jo korkea aika saada Suomeen oma Disney Store?

Tämä nukke pysyy laatikossaan :)

6 kommenttia:

 1. Minun mielestäni olisi todellakin korkea aika saada tänne se disneystore. Sen tuotteet ovat todella laadukkaita ja yksityiskohtaisia ja ihania. Yksi disney storen nukke minullakin on ja paljon laadukkaampi kuin suomessa myytävät nuket.

  Disney store kun vielä tekee niitä limited edition nukkeja joihin on pnaostettu todella paljon. Niitä on ihan hasukaa koettaa keräillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne ovat todella laadukkaampia, kuin mitä täältä löytyy. Itsekin tulisi ostettua enemmän nukkeja kokoelmaan, jos Disney Store tulisi Suomeen.

   Poista
 2. Ehdottomasti! En olisi halunnut lähteä Odaiban Disney Storesta pois kirveelläkään. Koko myymälä oli kuin taivas! Malttamattomana odottelen heinäkuuta ja Lontoon-matkaa, että pääsee taas vierailemaan (ja tuhlaamaan rahaa) Disneystoreen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Olen niin kateellinen sinulle! :) Täytyy myöntää, etten ole vielä kertaakaan käynyt Disney Storessa. Mutta ehkä tulevaisuudessa tulen käymään. :)

   Poista
 3. On kyllä todella kaunis nukke, vaikka Tuhkimo ei hahmoista suosikkini olekkaan. Olen lähdössä syyskuussa ulkomaille ja uskon, että en kunnon Disney storea tuolta etelästä löydä, mutta paikallisia ostoskeskuksia kun selasin, näytti jonkun verran olevan disney-tavaraa ja muovisia hahmoja - sellaisia joita ei suomesta saa. Toivottavasti löytyisi jotain kivoja omiin kokoelmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät Disney tuotteita kokoelmaasi! :)

   Poista