torstai 29. tammikuuta 2015

Lumikin pää ja muita löytöjä :)

1. Löytö: Lumikin pää


Hihii! Otsikko ei voi olla yhtään omituisempi, mutta Lumikin pää on mielestäni jonkinlainen löytö :)
Sain kyseisen pään siskoltani, joka oli löytänyt sen kirpputorilta muistaakseni 0,20 € hintaan. 
Pää on siis aika pieni, ei mikään iso. 
Pettymys oli kyllä suuri, kun Lumikin pään sisältä löytyikin talo eikä aivoja :) Heh!
No joo, vitsit sikseen! Uskon, että Lumikin pää on ehkä sellainen Polly Pocket juttu tai samankaltainen, joita myytiin joskus 90 - luvulla. En usko sen olevan kovinkaan arvokas, mutta aika hauskan näköinen tuo kyllä on. 2. Löytö: Peter Pan soittorasia


Viime kesänä löysin kirpputorilta Peter Pan soittorasian euron hintaan. Rasia on hyvässä kunnossa ja soittaa oikein hienosti kappaletta "You can fly". Se on ensimmäinen keräilysarjaan kuuluva soittorasia, joka julkaistiin vuonna 2002. Ilmeisesti rasian sisällä oli myös keksejä. Yritin etsiä tietoa jos rasioita on julkaistu enemmänkin, mutta en löytänyt mitään.  Soittorasia ei ole kovinkaan arvokas, mutta kiva löytö.


3. Löytö: Liisa Ihmemaassa kirja


Disney kirjat ovat vain niin ihania! Tämän ihanasti kuvitetun Liisa Ihmemaassa kirjan sain siskoltani, joka osti sen, mistäs muualtakaan, kuin kirpputorilta. Kirjalla oli hintaa vain euro. Kirja on uudenveroisessa kunnossa. Se on aika iso kokoinen ja hyvin värikäs. 
3. Löytö: Bambi Aku Ankan Liite Numero 52 B 1991


Jälleen kerran siskoni osti tämän vanhan Bambi sarjakuvan liitteen minulle kirpputorilta. Hintaa sillä oli vain 0,20 € Se oli hieman kulunut, mutta ihan hintansa väärti. 
Nämä Aku Ankan liitteet ovat aika ylihinnoiteltuja huuto.netin ihmeellisessä maailmassa, joten kannattaa pitää kirpputoreilla silmät auki, koska sieltä voi tehdä myös sarjakuva löytöjä.
4 kommenttia:

 1. Itselläni on tuollainen samanlainen soittorasia, mutta Nalle Puh-teemalla. Sisällä oli erittäin pahanmakuisia suklaapatukoita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli noista soittorasioista on varmaan sitten tehty jonkinlainen sarja :)

   Poista
 2. Ihania löytöjä!
  Olisi kiva tehdä samanlainen postaus näistä Disney-tavaroista ja toisaalta lasiesineista.
  Minä löysin kanssa juuri kirpparilta noita Aku Ankka-lehtien liitteitä. Ostin ainakin saman Bambin, kuin tässä postauksessa, Kaunottaren ja kulkurin ja ja ja olisiko ollut Pocahontas se yksi? Maksoin 0,40e kappaleelta.

  VastaaPoista