maanantai 2. helmikuuta 2015

Prinsessa Ruusunen blu-ray

Prinsessa Ruusunen julkaistiin uudelleen blu-raylla ja dvd:llä 26.09.2014.
Tämä iki-ihana klassikko on julkaistu dvd:llä jo kolmesti ja blu-rayllä kaksi kertaa. Ja onneksi aina erilaisilla kansikuvilla :)
Tämä blu-ray pääsi kokoelmaani jouluna. 
Blu-ray kokoelmani onkin kasvanut aika nopeaa tahtia ja yritänkin saada tänä vuonna kaikki julkaistut klassikot tällä formaatilla kasaan. Huh! :) Siihen tarvitaan kyllä hieman kahisevaa ja hyviä tarjouksia! 

Päätin myös tehdä pienen kyselyn tai toisin sanoen äänestyksen. Eli te rakkaat ihanat lukijani saatte päättää yhden bloggauksen aiheen. Oikealla puolella -----------------------> 
on kysely, jossa on kolme postaus otsikkoa, joista saatte valita sellaisen minkä haluatte, että bloggaan. Ensimmäinen on kurkistus muuhun dvd kokoelmaani, joka tarkoittaa sitä, että teen postauksen muista dvd keräilyistäni. En siis keräile vain Disney klassikoita vaan myös muita elokuvia ja tv-sarjoja. Sekin kokoelmani on aika laaja ja iso :) 
Toinen vaihtoehto on tuliainen rapakon takaa :) eli esittelen kivan tuliaisen, joka on lentänyt suoraan Yhdysvalloista tänne pimeään Suomeen. :)
Kolmas vaihtoehto on Peliaika! eli esittelen jonkin otsikkoon viittaavan jutun :)
Joten valitkaa jokin näistä otsikoista ja äänestäkää mistä haluatte, että bloggaan. Aikaa on vielä reilusti jäljellä. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti