maanantai 19. tammikuuta 2015

Punakantisia vanhuksia
Nämä punakantiset video vanhukset ovat toden totta aivan suloisia! :) Kansikuvat ovat suorastaan söpöjä ja ihanan värikkäitä. En valittaisi, jos nykyaikanakin dvd ja blu-ray julkaisut olisivat yhtä ihanan värikkäitä. 
Videot ovat nimeltään: Nalle Puhin Uudet seikkailut: Suuri Hunajaryöstö, Tiku ja Taku Pelastajat vorojen jäljillä sekä Tiku ja Taku Pelastajat: Lampun Henki.
Olen ostanut nämä videot aikoinaan kirpputorilta ja muistaakseni nämä maksoivat yhteensä 1,50 € eli hyvin vähän. Kansipapereissa on kulumaa ja repeämää, sekä koteloissa on vanhoja hintalappuja, mutta näitä vanhoja vhs nauhoja tuskin enää löytyy kovinkaan uudenveroisissa koteloissa. 

Ja sitten pieni tiedotus asia. Eli huomasin juuri discshop.fi sivuilla, että suurin osa tai melkein kaikki Disney klassikko dvd:t ovat poistuvissa tuotteissa! En tiedä onko asialla jokin yhteys siihen, että Disney vastasi minulle julkaisevansa kaikki, luitte aivan oikein KAIKKI Disney klassikot uudestaan tämän vuoden aikana! En tiedä tarkoittaako tämä sitä, että kaikki klassikot poistuvat ensin ja sitten ne julkaistaan uudestaan. Vai, että jo poistuneet klassikot tulevat myyntiin ja näin ollen kaikki klassikot ovat myynnissä samaan aikaan. 
Mutta suosittelen, että kaikki keräilijät käyvät jättämässä DisneySuomen facebook sivuilla palautetta, että klassikot saisivat uudet kansikuvat. Jätin itse yksityisviestillä toiveen, että keräilijöitä ajateltaisiin enemmän ja, että kansikuvia ei kierrätettäisi. 
Joten käykää ihmeessä jättämässä palautetta niin saisimme tulevaisuudessa uusia kansikuvia :)


5 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä, kaikki klassikot julkaistaisiin uudelleen tänä vuonna?! :o Aika vaikea uskoa, mutta kaipa se on totta jos Disney on niin sanonut. Olisi kyllä kiinnostavaa tietää miksi näin. Noh, saanpahan kauan kaivatun Leijonakuninkaan yms. kokoelmaan :D Pitää kyllä ehdottomasti jättää viestiä Disney Suomelle, ei enää kierrätyskansia (ja kenties myös kuvat takaisin levykkesiin?)

  faithlustpixiedust.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olin aika epäileväinen, kun sain vastauksen, mutta kyllä kai se totta on. Olisi kyllä mahtavaa jos levykkeisiin saataisiin kuvat ja vielä uudet kannetkin joka ikiselle klassikolle :)

   Poista
 2. Mielenkiintoista.. noh, ainakin aukeaa mahdollisuus saada ostettua puuttuvat klassikot kokoelmaan uutena.. vaikka suosinkin kyllä monesti enemmän vanhempia julkaisuja sillä ne sisältävät monesti paremmin extroja yms.
  Niin ja olisi vihdoin kiva saada Disney klassikkoja Suomessa myös steelbook versioina..mutta tuskinpa. :(

  Oma Disney-keräilyyn keskittyvä blogini:

  www.disneykerailija.blogaaja.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidän enemmän vanhoista julkaisuista, mutta katsotaan nyt mitä tämä vuosi tuo tullessaan :)
   Blogiasi oli mielenkiintoista lukea :) jatka samaan malliin!

   Poista
 3. Hei, jos kommentti saavuttaa sinut vielä näin pitkän ajan jälkeen, niin olen kiinnostunut ostamaan Tiku ja Taku Pelastajat Lampun Henkin kasetin. Jos siis olet halukas myymään.

  VastaaPoista