torstai 8. tammikuuta 2015

Disney-keräilijän opas
Jälleen kerran blogissanikin on kääntynyt uusi sivu vuodelle 2015. Toivon todellakin, että tänä vuonna saan joitakin keräilykohteitani päätökseen ja toivon, että löytäisin kohtuuhintaisia Disney tuotteita kokoelmaani.
Mutta nyt esittelen teille yhden joululahjoistani. Sain siskoltani lahjaksi Disney-keräilijän opas kirjan, joka on painettu vuonna 2013. Kirjassa keskitytään esittelemään erilaisia keräilypakkauksia ja oheistuotteita karkkipapereista keksipaketteihin. Kirjan sivuilla on hyödyllistä tietoa ja hienoja kuvia myös yksityisten ihmisten kokoelmista. Kirjan lopusta löytyy tuoteluettelot, joista on varmasti hyötyä monelle keräilijälle. 
Kirja on aika paksu ja hieno teos, jonka selaamiseen voi käyttää monta tuntia. :)

Itse en ole vielä aloittanut Disney käärepapereiden tai elintarvikepakkausten keräilyä, sillä yleensä niiden hinnat ovat aika korkeat. Mutta ehkä jonain päivänä, jos tilat ja rahat riittävät voisin aloittaa myös niiden keräilyn.

Sattumoisin heti ensimmäisellä sivulla näkyi tuttu keräilykohde. Leafin purukumikuva vuodelta 1991. Vasemmalla omasta kokoelmastani purukumikuva ja oikealla kirjan kuva :) 
Nyt kaduttaa etten ostanut noita postimerkkejä, kun ne tulivat myyntiin :(
4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kirja. Täytyy varmaan laittaa ostoslistalle. :)
  Multa löytyy sininen ja punainen roope pankki.
  Tuo elintarvike lista lopussa on mielenkiintoinen. Tulee muistoja lapsuudesta ja makuelämyksiä heti mieleen kun sitä lukee. :)
  Muistan Pluto mehujään, Mikki ja Minni vohvelit, sekä nuo lukuisat suklaamunat 80-luvulta. Niistä on käärepapereitakin tallessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kirja on todellakin mielenkiintoinen ja luettavaa riittää :)

   Poista
 2. Ei kannata luopua toivosta noitten postimerkkien suhteen. Niitä löytyy ihan ensipäivä leimoilla varustettuna Huuto netistä haku sanoilla Aku Ankka postimerkit. Hinta liikkuu 3€-6€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Täytyykin heti käydä katsomassa :)

   Poista