tiistai 7. tammikuuta 2014

Notre Damen Kellonsoittaja siirtokuvakirja - Pieni Merenneito sarjakuva-albumi
Ennen joulua käväisin yhdellä kirpputorilla ja sattumalta löysin sieltä aivan uuden ja avaamattoman Notre Damen Kellonsoittaja siirtokuvakirjan. Kyseessä on hiukan isompi siirtokuvakirja, joten ostin sen heti. Se maksoi vain 1,50€ joten sain sen halvalla. 
Toinen löytöni oli Pieni Merenneito sarjakuva-albumi, joka on painettu samoihin aikoihin, kuin elokuva julkaistiin. Albumi maksoi vain 1,50 € ja oli todella hyvässä kunnossa. Olen jo kauan katsellut huuto.netistä kyseistä albumia, mutta sen hinta on ollut itselleni hiukan kallis, sillä jotkut myyvät sitä 8-10 euron hintaan. Onneksi sain sen itse paljon halvemmalla :)

En jostain syystä pysty vastaamaan blogiini esitettyihin kysymyksiin. Ongelma johtunee huonosta nettiyhteydestä tai tietokoneestani joka on aika vanha. Joten toivon, että odotatte kärsivällisinä, että saan jotenkin vian korjattua ja saisin vastattua kysymyksiinne. 
2 kommenttia:

  1. Tuo Pieni merenneito -sarjis näyttää suloiselta, täytyy pitää silmät auki sen varalta. Minkä kokoinen albumi on, isompi kuin Aku Ankka -lehdet varmaankin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On isompi kuin Aku Ankka, sellainen vähän yli A4 kokoinen.

      Poista