torstai 23. tammikuuta 2014

Viidakkokirja dvd ensimmäinen julkaisuJoskus huuto.netistäkin voi tehdä todellisia löytöjä. Vaikka kyseessä onkin nettihuutokauppa, niin onneksi kohteita voi ostaa myös osta heti toiminnolla.
Jos rahatilanteeni sallii, niin selaan huuto.netin Disney dvd:t ja blu–rayt pari kertaa viikossa lävitse. Joskus mitään uutta ei löydy, mutta joskus voi käydä tuuri.
Ennen joulua löysinkin Viidakkokirjan ensimmäisen dvd painoksen. Jouduin katsomaan osta heti hintaa pari kertaa, sillä se oli vain 2,50€. Kuin luin tuotekuvausta luulin, että siellä jossain kohdin sanotaan levyn olevan huonossa kunnossa, mutta en löytänyt mitään sellaista. Kohde oli luokiteltu hyväksi. Tietysti ostin dvd:n heti, sillä se oli laitettu saman päivänä myyntiin ja tiesin, että joku toinen Disney fani voisi löytää sen, jos miettisin kauan. Ja mitä mietittävää tuossa edes oli, jos saa Disney klassikon ensimmäisen painoksen alle viidellä eurolla niin se on löytö.

Viidakkokirja on julkaistu kolme kertaa dvd:llä. Ensimmäinen julkaisu tuli myyntiin 31.3.2001 ja toinen julkaisu 26.10.2007. Kolmas julkaisu julkaistiin 23.08.2013 jolloin se ilmestyi myös blu–rayn muodossa.
Itse en vielä omista uusinta julkaisua, mutta kyllä sekin löytää tiensä kokoelmaani  :)
Ensimmäisen painoksen levykkeessä on kuva (yllätys, yllätys), kansikuva on hieman veikeä, mutta ihan ok minun mieleeni. Kyseisessä julkaisussa ei ole klassikkonumerointia, mutta kultainen klassikot merkki löytyy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti