keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tarjouksia + Prinsessa Ruususen uusi julkaisu
Ajattelin blogata tällä kertaa edullisista Disney klassikoista, joita löytyy nettikauppojen ihmeellisestä maailmasta. :) Itse en voi tällä hetkellä ostella melkein mitään, kiitos kamalan rahatilanteeni. Mutta toivottavasti edes joku saa kokoelmaansa täytettä seuraavista alennuksista.

Kodin.com sivuilla Tuhkimo 2 ja 3 dvd:t maksavat vain 6,99 € joka on ainakin omasta mielestäni halpa hinta.
Urhea blu-ray kyseisessä kaupassa on 9,99 €
Myös netanttilassa on aika halpoja Disney tuotteita. Aivan Villit Blu-ray 5 € ja melkein kaikki klassikko dvd:t hintaan 6,99 €

Itse ostaisin heti Urhea blu-rayn ja pari uupuvaa klassikkoa kokoelmaani, mutta nyt mennään säästölinjalla :)

Tässä vielä linkit alennettuihin Disney tuotteisiin:Kiitos Roselle tiedosta, että Prinsessa Ruusunen julkaistaan uudestaan tämän vuoden lopussa. Yhdysvalloissa kyseinen klassikko tulee ulos ennen joulua, joten toivotaan, että Ruusunen herää uniltaan myös Suomessa. 

Onnistunein kansikuva, toivottavasti uuteen julkaisuun tulee vielä jotain hienompaa :)3 kommenttia:

 1. Onko sulla tietoo millon kaunotar ja hirviö julkaistaan taas Suomessa? :) mistä näistä asioista ylipäätään saa tietoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kaunotar ja Hirviö julkaisua saa vielä odottaa, sillä se palasi Disneyn holviin viime vuonna. Yleensä näitä suosittuja klassikkoja saa odottaa pari vuotta, kunnes ne jälleen julkaistaan.
   Uusista julkaisuista saa tietoa googlettamalla ja etsimällä tietoa eri maiden Disney sivustoilta. :)

   Poista
 2. Ooh. Kiitoksia tiedosta, että Prinsessa Ruusunen julkaistaan uudestaan. Ei sitten kannata upottaa moniia kymppejä siihen ;)

  VastaaPoista