torstai 2. tammikuuta 2014

Kikero - Koiranpentu ja Aku Ankan leikkilaivaJoululoma tuli ja meni. Enkä saanut aikaiseksi yhtään joulubloggausta! Harmittaa :(
No, otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja päätin uuden vuoden kunniaksi yrittää tehdä mahdollisimman monta bloggausta alku vuoden aikana.

Aloitan uuden vuoden esittelemällä kaksi kirpputorilöytöä. Kikero, koiranpentu ja Aku Ankan leikkilaiva kirjaset kuuluvat kultaiset kirjat sarjaan. Ne ovat ihan ensimmäisiä sarjan kirjoja, joita monet keräilijät havittelevat kokoelmiinsa. Rahallistakin arvoa on, mutta itse löysin kyseiset kirjat 3 € yhteishintaan. 
Kikero kirjan kannessa oli kyllä suttua, mutta Aku Ankka kirja oli hyvin säilynyt. 
Olen aikaisemmin esitellut englanninkieliset kultaiset kirjat ja en olekaan kerännyt aikaisemmin näitä suomenkielisiä, koska niiden hinnat ovat joskus aika huimia, ainakin huuto.netissä. Siksi onkin mukavaa löytää kirpputorilta kirjoja niin halvalla! :)2 kommenttia:

  1. Moikka! Osaisitkohan sanoa, onko nyt julkaistussa Pieni Merenneito dvd:ssä pahvikansia? Ja tiedätkö miksi joissakin elokuvissa ei ole ja joissakin on? Ja tämäkin vaihtelee kaupoittain..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Olen ainakin kuullut huhuja, että uuden julkaisun päällä olisi ollut pahvikotelo, vaikka en ole sitä itse nähnyt. Se voi olla mahdollista, koska yleensä ihan ensimmäisiin julkaisuihin laitetaan pahvikotelo päälle.

      Poista