torstai 25. heinäkuuta 2019

The Art and Making Of The Lion King


Tässä kuussa julkaistu Leijonakuningas sai ainakin minut innostumaan vielä enemmän Disney keräilystä. Päätinpä tilata Adlibriksestä uuden Leijonakuninkaan taidekirjan, jossa siis on tietoa ja kuvitusta uudesta elokuvasta. En valitettavasti omista klassikko Leijonakuninkaan taidekirjaa, vaikka olen sitä etsinytkin, joten siksi päätin hankkia tämän nopeasti, kun sitä vielä on saatavilla.
Hintaa kirjalla on, se maksoi 42,50€ ja postikulut sain ilmaiseksi. 
En yleensä ostele kovinkaan kalliita Disney juttuja, mutta nyt kun olen tehnyt töitä aika kivasti ja rahaakin jää enemmän käyttöön, olen ostellut hintavampia Disney tuotteita. Olen aina halunnut saada Disney taidekirjat itselleni ja tämä on nyt toinen taidekirja kokoelmassani, joka toivottavasti kasvaa vielä :)

Kirja on hyvin isokokoinen ja näyttävä. Se on juuri sellainen kuin kuvittelinkin sen olevan. Kirjan sisältö on englanninkielinen ja se sisältää hienoja kuvia ja tietoa Leijonakuninkaasta. 

Kuvat saavat puhua puolestaan :)
3 kommenttia:

 1. Kirja näyttää ainakin aivan ihanalta! Olen itsekin harkinnut sen ostamista, vielä en ole ehtinyt mutta täytyy kyllä ehdottomasti laittaa toivelistalle veronpalautuksia odottamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa ehdottomasti ostaa kirja :) se on kyllä joka sentin arvoinen

   Poista
 2. Ihana kirja. Pystyisitkö tekemään postausta jossa on kuvia joidenkin leffojen ensimmäisestä ja muista painoksista

  VastaaPoista