sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Mulan Diamond Collection Funko Pop


Olen aivan ihastunut näihin ihaniin pieniin Disney figuureihin! Ostin tämän Mulanin emp:ltä jo jokunen aika sitten, mutta tietysti unohdin postata siitä päivityksen. Tänään oli, ja on edelleen niin kaunis päivä, että otin figuurin esiin ja kävin napsimassa siitä ihastuttavia kuvia luonnon helmassa. Itse pidän todella paljon valokuvaamisesta ja tykästyin siihen, miten kauniilta figuuri näyttää luonnollisissa väreissä. Sisällä otetut valkotaustaiset kuvat ovat kyllä aika kliinisiä näihin verrattuna. Aionkin jatkossa yrittää ottaa luovempia kuvia figuureista, sillä se on ihan hauskaa puuhaa :)

Tämä figuuri on Diamond edition, jossa on glitter päällys. Se maksoi 16.99€ mutta muistaakseni itse sain sen hieman halvemmalla, koska minulla oli alennus käyttämättä. 

Ja kaikille lukijoilleni tiedoksi, että edelleen koluan kirpputoreja ja huuto.nettiä, joista yritän löytää Disney juttuja. Mutta valitettavasti en ole pitkään aikaan törmännyt mihinkään sellaiseen löytöön, jonka olisin halunnut ostaa kokoelmaani. En siis osta vain uusia ja käyttämättömiä tuotteita, vaan kyllä edelleen hamuan vanhojakin Disney juttuja :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti