maanantai 29. syyskuuta 2014

Prinsessa Ruusunen Limited Edition Nuket
Voi ihanuus! Joihinkin Disney Store kauppoihin tulee syksyn aikana myyntiin Prinsessa Ruusunen limited edition nukkeja. Näitä nukkeja on valmistettu vain tietty määrä ja niiden hinnat ovat sen mukaisia. Auroran saa 84 euron hintaan ja valittavana on joko puna - tai sinipukuinen nukke. 
Itse pidän eniten punapukuisesta nukesta ja mielestäni Aurora ja Pahatar ovat aidon näköisiä, mutta Prinssi Phillip ei näytä yhtään elokuvan hahmolta. Nukke on liian vahamaisen näköinen. Mutta silti jos voittaisin lotossa niin ostaisin nuo kaikki! :) Ainahan voi unelmoida!
6 kommenttia:

 1. Nuo ovat todella nättejä ja ihania! :) Noitahan voi yrittää ostaa Britannian Disneystoren nettikaupasta, mutta kun nuket tulevat myyntiin tulee sivuille kauhea ryysis. (pahimmassa tapauskessa sivut kaatuvat... -_-) mutta silti voi olla mahdollisuus saada joku nukeista jos on tuuria.

  Itse olisin ostanut jommankumman Auroran mutta olen Italiassa juuri kun nuket julkaistaan, joten laitan siskoni asialle poikaystävänsä kanssa! He yrittävät parhaansa mukaan koettaa saada ostettua jommankumman Auroran. Mutta saapi nähdä käypikö heille tuuri. :)

  joo tuo Phillip näyttää halvalta Keniltä. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä harmi, että Disney storen nettikauppa menee aina tukkoon, kun jotain hienoa tulee myyntiin. Ihme, ettei ihmis ryntäykseen osata jo varautua.
   Toivottavasti onnistaa ja saat nuken! :)

   Poista
 2. Voi hyvänen aika! Philiphän on ihan kauhean näköinen! Juuri niinkuin Rico sanoi, niin hän näyttää halvalta Keniltä. Hyh! Pahatarkin on minusta vähän oudon näköinen... Hän on paljon kauniimpi elokuvassa! Aurorat ovat tosi ihania ja nättejä, niistä en osaa valita suosikkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä mitä noiden kahden nuken kanssa on oikein tapahtunut. Kun kyse on kuitenkin limited editionista niin luulisi, että nukkeihin panostetaan enemmän. Pahatarkin on hieman omituisen näköinen, ei niin ylväs kuin elokuvassa.

   Poista
 3. Ei liity tähän mitenkään, mutta tiedätkö onko Lumikki tulossa milloin uudelleen julkaisuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä törmännyt tietoon, että Lumikki tulisi vielä myyntiin. Voi mennä ensi vuoden lopun puolelle.

   Poista