tiistai 9. syyskuuta 2014

Disney tiedotus

Tämän hetken harvinaisin Disney klassikko on Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Sen dvd julkaisun hinta huuto.netissä pyörii 20-30 euron kieppeillä, kun taas blu-raystä joutuu maksamaan noin 50 euroa. Hinnat eivät ole kuitenkaan niin kovia, kuin jokunen vuosi sitten oli. 
Pinocchion hinta heittelehtii aika paljon. Jotkut pyytävät 20 euroa, kun taas toiset 50 euroa. 
Ei kuitenkaan kannata tuhlata rahojaan enää tähän klassikkoon, sillä se on tulossa uudestaan kauppoihin. Cdon.comin sivuilla julkaisupäiväksi on merkitty 10.10.2014
Minusta uusi julkaisu tulee aivan liian pian. Ilmoitin 2013 alkuvuodesta, että Pinocchio palasi Disneyn holviin. Kuitenkin kauppojen hyllyillä ja huuto.netistä sai vielä kohtuu hintaisia julkaisuja. Vasta nyt monet ovat huomanneet Pinocchion katoamisen ja jotkut ovatkin varmasti etsineet sitä kokoelmiinsa. Siksi on aika outoa, että Disney julkaisee sen uudestaan. Ja millä kansilla? Huolestuttaa hieman, että saamme nähdä samat kannet, kuin viime julkaisussa. 
Onkohan nopean julkaisun tuleminen yhteydessä juuri tähän ilmiöön, että huuto.netissä jotkut myyvät klassikoita kovalla hinnalla, kun niitä ei enää saa mistään? Se ei tietysti ole rikos ja jotkut voivat myydä käytettyjäkin levyjä, eivät uusia. Mielestäni liian useasti julkaistavat klassikot voivat menettää hohteensa ja slogan "myynnissä vain rajoitetun ajan" ei merkitse enää mitään. Sillä sitten ihmiset tietävät, että uusi julkaisu on tulossa ihan pian. 

Myös Bambi ja Kaunotar ja Kulkuri ovat poistuneet Disneyn holviin, mutta nyt nekin tekevät yllätys paluun. Bambi julkaistaan 10.10.2014 ja Kaunotar ja Kulkuri 7.11.2014
Toivottavasti Leijonakuningas ei tee yhtä nopeaa paluuta! 
2 kommenttia:

  1. Hei! Sinulla on ihana ja mielenkiintoinen blogi. Löysin tänne eilen kun googlettelin Disney leffojen kansia. Olen aina tykännyt Disneyn kokoillan klassikko piirretyistä, mutta eipä mun vanhemmilla ollut paljon varaa niitä mulle muksuna ostella. Niinpä nyt aloin niitä itse keräämään, kun sain kasan vanhoja vhs-kasetteja halvalla. :) Eli kerään dvd sekä vhs versioita ja aluksi ajattelin ostaa vain ne jotka itseä eniten kiinnostaa. Tänään just sain tuon Bambin joka kuvassasi näkyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos! :) On aina mukava tietää, että ihmiset pitävät blogistani. Hienoa, että keräilet myös vhs nauhoja. :) Nykyään niin harvat arvostavat vanhoja formaatteja.

      Poista