torstai 11. syyskuuta 2014

Game time!
Näin kesän loppuessa ja syksyn alkaessa pimeiden iltojen iloksi voi, vaikka pelata vanhoja kunnon lautapelejä. Omista nurkista löytyy aika moniakin pelejä, joita on tullut hankittua kirppareilta ja joskus ihan uusina kaupasta :)
Disney pelejä on hieman hankalampi löytyy kipputoreilta, ja jos onnistuu löytämään, niin yleensä ne ovat liian kalliita tai huonokuntoisia, tai vielä pahempaa molempia. 
Sattumalta löysin Notre Damen Kellonsoittaja Lotto pelin 2,50 € hintaan. Mielestäni hinta oli juuri sopiva, sillä kotelossa oli kulumaa ja taittumaa, mutta kaikki osat olivat tallella. Niissäkin oli pientä käytön jälkeä, mutta hinta oli silti reilu. 
 Ihmisten kannattaisikin hieman miettiä tuotteiden hintoja viedessään ne kirpputorille. Vaikka pelin päällä lukisikin Disney, niin ei se heti tarkoita sitä, että siitä voi pyytää kymmentä euroa, vaikka kunto olisikin heikko. Joku viisas voisi sanoa tähän väliin, että ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Mutta uskon, että liian korkeiksi hinnoitellut Disney pelit jäävät hyllyyn, joten ainakaan myyjä ei siitä hyödy mitenkään. :)


Valmistustiedot

Pelin nimi: Notre Damen Kellonsoittaja Lotto
Painovuosi: 1996
Valmistusmaa: Suomi
Valmistaja: Oy Kirjalito Ab
Pelin sisältö: 4 pelipohjaa, 36 kuvakorttia ja säännöt
2 kommenttia:

 1. Minulla ei Disneyn pelejä taida ollakkaan kuin Nalle puh tikapuupeli ja cars pelikortit. Kaksi palapeliä löytyy myös. :)
  ps. Saitko sähköpostini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräilyhän aina alkaa jostakin :) itsellänikään ei ollut kovin montaa Disney peliä kun aloitin keräilyn, mutta nyt niitä on kerääntynyt hieman liikaakin.

   Poista