maanantai 25. elokuuta 2014

Tuhkimo 2 Unelmien Prinsessa Ensimmäinen dvd julkaisuTuhkimo 2 Unelmien Prinsessa on julkaistu jo kolmesti dvd:llä ja yhden kerran blu-rayllä. Tämä jatko-osa on mielestäni saanut aivan liikaa julkaisuja, ottaen huomioon, että monet klassikotkaan eivät ole saaneet uutta julkaisua. Esim. Notre Damen Kellonsoittaja, Pocahontas, Pelastuspartio Bernard ja Bianca yms. 
No tehty mikä tehty. Tuhkimo 2 on saanut jokaiselle dvd julkaisulleen uudet kannet, mikä sinänsä on hieno juttu. Mielestäni parhaimmat kannet on toisessa julkaisussa jota en itse vielä omista. Ensimmäisen julkaisun kansikuva menettelee, mutta kolmas on mielestäni huonoin. 

Ostin itse tämän ensimmäisen dvd julkaisun huuto.netistä, hintaa kyseisellä painoksella oli 5 €. Se on aika halpa hinta, sillä tätä julkaisua näkee harvemmin myynnissä. En tiedä tarkkaa julkaisuajankohtaa, joten en ala sitä arvailemaan. Yritän kuitenkin etsiä jostain käsiini tarkat julkaisupäivät myös jatko-osille, mutta niitä harvemmin löytyy. 
Olen jo aikaisemmin esitellyt kolmannen dvd julkaisun, mutta laitoin sen samaan kuvaan ensimmäisen painoksen kanssa muistin virkistykseksi :)Tuhkimo 2 dvd ensimmäinen julkaisu
Ensimmäinen ja kolmas dvd julkaisuEi kommentteja:

Lähetä kommentti