keskiviikko 13. elokuuta 2014

Dumbo vhs julkaisut
Dumbo on julkaistu VHS formaatilla jo neljä kertaa. Ensimmäinen julkaisu oli vuokra vhs, toinen julkaisu oli punakantinen julkaisu ja kaksi viimeisintä olivat tavallisia julkaisuja, jotka minäkin omistan. Nuo kaksi ensimmäistä julkaisua ovat pieniä harvinaisuuksia, mutta ei niistä siltikään kovin kovia hintoja makseta. 
Kolmas vhs julkaisu jonka omistan, on oikeastaan siskoni. Sain sen hänen luvallaan kokoelmaani, sillä hän ei tee sillä mitään. Luulenpa, että sen nauha on aika kulunut, sillä Dumbo oli ainoa Disney klassikko, jonka omistimme vhs nauhojen kulta-aikoina. Joten tietysti sitä sitten katsottiin melkein aina. 
Neljännen sinikantisen vhs:än olemassaolosta en oikeastaan tiennyt vielä vähän aikaa sitten ollenkaan. Sillä en ollut koskaan nähnyt Dumbo videota, jossa on klassikkonumerointi kyljessä. Siksi yllätyinkin, kun löysin sen kirpputorilta, hintaa oli kolme euroa, joka on mielestäni kallis hinta kadonneelle formaatille. Ostin sen kuitenkin, koska uskon, etten olisi saanut sitä huuto.netiskään halvemmalla. 

Kansikuvissa on pieniä eroja, esim. tekstit alareunassa ja klassikot merkintä on erilainen, muuten ne ovat ihan samanalaiset. Harmi, ettei neljänteen julkasuun ole laitettu eri kansikuvaa. 

Muistakaa myös seurata blogini instagram tiliä, jonne laitan itse tekemiäni Disney editointeja ja kuvia kokoelmastani. :)
Kolmas ja neljäs vhs julkaisut
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti