keskiviikko 27. elokuuta 2014

Dumbo kokoelmaPäätin jättää Fantasia klassikon suosiolla tästä pois, sillä kokoelmani siitä on hyvin pieni. Aion myös jatkossa karsia sellaisia klassikoita pois, joista minulla ei ole muuta, kuin dvd ja jotain pientä sälää. 
Joten seuraava klassikko on siis Dumbo. En omista tästäkään klassikosta kovinkaan suurta kokoelmaa, sillä olen ostanut vain perus keräilykohteet. Tietysti varmasti jos oikein etsisi niin Dumbostakin voisi löytyä hienoja ulkomaisia dvd ja blu-ray julkaisuja.

Kokoelmaa kootessani kuvaa varten huomasin, että en ole esitellyt lainkaan uusinta dvd painosta tai joitakin takana olevia kirjoja. :( Hieman harmittaa että nämä ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Mutta joskus muisti pettää, enkä välttämättä aina huomaa, että joku klassikko on jäänyt pois esittelyistä. No, yritän jossain vaiheessa tehdä bloggauksen uudesta Dumbo dvd.stä.


Dumbo kokoelmani sisältää seuraavat tuotteet:

Dumbo yllättää, Dumbo ja Dumbo sirkustähtenä kirjat (esittely myöhemmin)


2 kommenttia:

  1. Sun kokoelmat on kyllä niin hienoja ja kiva nähdä mitä kaikkii oheistuotteit oot löytän mukaa :) Itellää on vaa kaikist klassikoist yks julkasu ja kaikki jatko-osat. Mut vähän aikaa sitte aloin kerää Kaunotar ja Hirviö-elokuvan eri julkasui ja muita oheistuotteit :) Kävi myös tosi hyvä tuuri, että löysin itelleni Kaunotar ja Hirviö Disney exclusive deluxe vhs editionin (kaikki osat tallessa ja ihan kuin uusina) vaivaisella 10 eurolla + postikulut päälle, jotka oli 9 €. En ole ihan varma tiesikö myyjä kuinka harvinaisia nämä julkaisut ovat, vai halusiko hän vain "lahjoittaa" keräilyharvinaisuuden parempiin käsiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) On kiva, että te lukijat tykkäätte blogistani. Niin kuin jo instagramissa sanoin, niin teit kyllä hienon löydön! :) Itse en ole vielä kertaakaan törmännyt hyväkuntoiseen vhs deluxe boxiin. Ne ovat todella harvinaisia nykyään, koska ihmiset eivät käsitä niiden arvoa. Kun kyse on kuitenkin vanhasta formaatista, niin monet luulevat niiden olevan arvottomia.

    VastaaPoista