torstai 24. huhtikuuta 2014

Notre Damen Kellonsoittaja suomalainen soundtrackLuitte aivan oikein, olen vihdoin ja viimein saanut kokoelmaani lempi klassikkoni suomalaisen soundtrackin! Voin sanoa, että tämän kappaleen ostaminen oli liiankin helppoa. Löysin sen huuto.netistä viidellä eurolla, eikä kukaan muu huutanut sitä. Se oli kyllä aika outoa, ottaen huomioon ettei näitä suomalaisia soundtrackejä saa melkein mistään. Ehkäpä onni oli puolellani ja tämä cd oli jäänyt kaikilta muilta huomaamatta :)
Cd:n kansissa oli lievää kulumaa, joka näkyy myös kuvassa, mutta levy ja kansipaperi olivat moitteettomassa kunnossa. Ne olivat aivan kuin uudet. Oletan ettei tätä levyä ole edes kuunneltu, niin uudenveroinen cd on.
Kannattaa siis aina etsiskellä myös netin ihmeellisestä maailmasta kokoelmaansa täytetty, joskus voi löytyä pieni aarre halvalla :)

Muistakaa myös lähettää minulle ideoita blogiani varten. Voitte kirjoittaa toiveenne tai kysymyksenne, jotka liittyvät Disney aiheisiin kommentti palstalle tai sähköpostiin, joka näkyy oikealla puolella.Kaikki omistamani Notre Damen Kellonsoittaja cd:t

5 kommenttia:

 1. Hehee :D minulla oli aikeissa ostaa tuo, mutta olen käyttänyt melkein kaikki rahani Frozen tavaraan ja uuteen kännykkään, että jätin väliin. Olen kyllä aina sännöllisesti käynyt selaaamassa huuto.nettiä jos sieltä jotain halpaa disney tavaraa löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen joutunut jättämään monta kohdetta väliin, kun rahat eivät riitä kaikkeen :)

   Poista
 2. Tuossa taannoin esitinkin toiveen, että listailisit/kommentoisit lyhyesti vaikka viittä tai kymmentä omaa Disney-suosikkiasi elokuvien puolelta. Kyllä kokoelman esittelyt ja julkaisutiedotkin kelpaavat, mutta jospa tuollainenkin kirjoitus mahtuisi sekaan...?

  VastaaPoista
 3. Tuossa taannoin esitinkin toiveen, että listailisit/kommentoisit lyhyesti vaikka viittä tai kymmentä omaa Disney-suosikkiasi elokuvien puolelta. Kyllä kokoelman esittelyt ja julkaisutiedotkin kelpaavat, mutta jospa tuollainenkin kirjoitus mahtuisi sekaan...?

  VastaaPoista