tiistai 8. lokakuuta 2013

Fantasia Blu-ray Juhlajulkaisu
Disneyn kolmas klassikko Fantasia tuli blu-ray julkaisuna kauppojen hyllyille 10.12.2010
Se on julkaistu kaksi kertaa dvd:llä ja myös vhs:änä. 
Itse omistan vain juhlajulkaisu dvd:n ja nyt myös blu-rayn. Aikaisempi dvd painos on hiukan hankalampi saada kokoelmaan, sillä se on pieni harvinaisuus. 

Tämäkään juhlajulkaisu ei oikein saa hyppimään ilosta. Blu-ray muistuttaa dvd julkaisua, ainoastaan levyke on kuvallinen, kun taas dvd:n levyke on harmaa. 
En oikein keksi mitään sanottavaa Fantasia klassikosta, sillä se ei kuulu suosikkeihini ja se tuo mieleeni vain sekamelskan. Sori, kaikki Fantasia fanit :)

Olen yrittänyt jo puolen vuoden ajan etsiä blogilleni sponsoria. Olen jopa lähetellyt viestejä rapakon taakse, kun Suomesta ei löydy yhtään yritystä, joka voisi lahjoittaa blogini kilpailuun edes yhden Disney aiheisen tuotteen. Näihin yrityksiin kuuluu myös Suomen Disney.
Olen aika tyrmistynyt siitä, kuinka vähän Disney arvostaa meitä, jotka kuitenkin ostamme Disneyn elokuvia ja tuotteita. Tyydymme myös katselemaan koko ajan huonontuneita kansikuvia ja tyhjyyttä huutavia dvd levykkeitä, joiden pinta on harmaa. 
No, sellaista elämä on. 

Yritän kuitenkin järjestää lähiaikoina jonkinlaisen kilpailun lukijoideni iloksi :) 
Kuka varasti dvd levykkeestä kuvan? ;)

2 kommenttia:

  1. En itsekkään pahemmin välitä Fantasiasta ja ostin sen ainoastaan kahden osion (Noidan oppipojan ja Kevätuhrin) takia. Se on tosiaankin varsinainen lyhytelokuvien sekamelska eikä mielestäni edes täytä klassikon kriteerejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fantasia on klassikkona pakkopullaa. Se on pakko ostaa, sillä muuten klassikkorivi näyttäisi aika tökeröltä, jos yksi numero puuttuisi.

      Poista