torstai 10. lokakuuta 2013

Disney harvinaisuudet ja uusia julkaisuja
Huomenna on todella hieno päivä Disney faneille. Sillä kauppoihin tulee liuta odotettuja klassikkoja blu-rayn muodossa. Julkaistavat klassikot ovat: Karhuveljeni Koda, Notre Damen Kellonsoittaja, Aladdin, Bernard ja Bianca sekä Tarzan. 
Ainakin omasta puolestani ilo jää lyhyeen, sillä kansikuvat, jotka ovat pyörineet jo hetken verran netissä ovat Aladdinia lukuunottamatta samat, kuin dvd julkaisuissa. Aladdinin kansikuva on taas otettu vanhasta vhs julkaisun kannesta. Kierrätys on kova sana nykypäivänä, mutta ei kansikuvien kohdalla. 
En kuitenkaan ala vatvomaan taas tätä kansikuva kysymystä, sillä olen vaahdonnut siitä jo moneen otteeseen. 

Aikaisemmissa bloggauksissa olen maininnut tulevan Prinsessa Boxin, joka sisältää Pieni Merenneito, Urhea ja Kaksin Karkuteillä elokuvat. Boxeja on aikaisemmin julkaistu kaksi kappaletta.
Homeenterin sivuilla oli jo kyseisen boxin kuva. Mielestäni boxi on ihanan vaaleansininen, ja ehkäpä ostan sen kokoelmaani sitten kun se ilmestyy 15.11.2013

Ajattelin myös muistuttaa hieman lukijoita tämän hetken harvinaisuuksista. Eli mitkä klassikot ovat palanneet holviin. Ensimmäinen harvinaisuus on edelleen Prinsessa Ruusunen, jonka hinta kohoaa huuto.netin sivuilla reippaasti normaali hintojen. Toinen kysytty klassikko on 101 Dalmatialaista ja tietysti vähän aikaa sitten holviin palannut Lumikki ja Seitsemän kääpiötä. Myös Pinocchio on vaikeasti saatavissa, sekä ihastuttava Kaunotar ja Hirviö.Myös Topi ja Tessu on ollut Disneyn holvissa jo jonkin aikaa, mutta sen hinta ei nouse kovinkaan korkealle.
Disneyn holviin paluuta tekevät Leijonakuningas, Kaunotar ja Kulkuri, sekä Robin Hood. Jos pidät kiirettä niin voit vielä löytää nämä klassikot kaupasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti