keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Leijonakuningas blu-ray + dvd


Tiedän, omistan jo Leijonakuningas blu-rayn, mutta en voinut jättää ostamatta Leijonakuningas blu-ray + dvd yhdistelmää, kun näin sen Kodin1 ale laarissa 5 € hintaan.
Olen parantumaton Leijonakuningas fani, joten tietysti kaikki tuotteet missä on Simban tai Mufasan kuva vetää minua puoleensa. Viisi euroa on mielestäni pieni hinta iki-ihanasta elokuvasta, vaikka sen omistaisikin jo monissa eri formaateissa.
Tämä yhdistelmä paketti tuli kauppoihin 14.10.2011 ja tällä hetkellä se on loppuunmyyty, niin kuin myös dvd ja 3D blu-ray julkaisu. 
Ehkäpä tämäkin oli yksi syy miksi sorruin ostamaan kyseisen julkaisun, sillä sitä ei saa enää mistään. Hyvä syy, eikö? :)Onhan noita julkaisuja hieman kertynyt kokoelmaan :)


8 kommenttia:

 1. "Onhan noita julkaisuja hieman kertynyt kokoelmaan :)"

  Heh, siltä vaikuttaa. Oma ennätys yhden elokuvan suhteen lienee tällä hetkellä kolme erilaista julkaisua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma ennätykseni taitaapi olla juuri tuo Leijonakuningas josta minulla on nuo viisi julkaisua.

   Poista
 2. Koskas tuo pelkkä Blu-ray on julkaistu? Samaan aikaan DVD:n kanssa vähän ennen tuota BD+DVD yhdistelmääkö? Tähän asti luulin että on olemassa vain tuo combo, joka itseltäkin löytyy :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo blu-ray on tullut Leijonakuningas 1-3 boxin mukana, tässä linkki siihen bloggaukseen:

   http://kerailijankeidas.blogspot.fi/2013/04/leijonakuningas-blu-ray-1-3-box.html

   Poista
 3. The Lion King ilmeisesti suosikkeja. Olisiko laittaa vaikka jotakin viiden tai kymmenen parhaan Disney-elokuvan listaa? Mielenkiinnosta kyselen, koska itse olen vähän myöhäisherännäinen näiden suhteen, enkä ainakaan heti ole kaikkia hankkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin yrittää väsätä jonkinlaista suosikki listaa, kunhan ehdin.

   Poista
 4. Leijonakuningasta ei voi koskaan olla liian monta! Harmittaa kyllä, kun en itse ainakaan tällä hetkellä usean eri rahareiän ja tilanpuuttenkaan takia voi säilyttää DVD-julkaisuja. Myyn ne yleensä sitä mukaa, kun ostan kunkin klassikon Blu-ray:nä. Ensi perjantai onkin yhtä juhlaa. Niin moni hyvä klassikko saa vihdoin Blu-ray -julkaisunsa :) En millään malttaisi odottaa!
  Pistää kyllä mietityttämään, miksi Pieni Merenneito 2 julkaistiin vain DVD:nä. Olisin sen muuten ihan mielelläni ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin alkaa tila pikku hiljaa loppua, kun jokainen hylly pursuaa Disney klassikkoja. Siksi pitääkin jo hiukan katsoa, että mitä hankkii kokoelmaan sillä dvd:t ja vhs:ät vievät aika paljon tilaa.
   Itsekin odotan noita uusia blu-ray julkaisuja innolla :) harmi vain, että ilmeisesti ainoastaan Aladdinin kansikuva poikkeaa dvd:n kansikuvasta.
   Olen itsekin ihmetellyt Pienen Merenneidon jatko-osien julkaisua vain dvd:nä, kun niissä on samat kansikuvatkin kuin aikaisemmissa julkaisuissa. Toivottavasti tulevaisuudessa tulisi jonkinlainen blu-ray boxi jossa olisi molemmat jatko-osat.

   Poista