maanantai 2. syyskuuta 2013

Disney's Little Golden Book kokoelmaDisney dvd keräilyn ohessa olen innostunut ostelemaan myös Disney aiheisia kirjoja. Suurimman osan kirjoista olen ostanut kirpputoreilta, mutta aina kun satun tilaamaan jotain cdon.comista niin ostoskoriin päätyy myös aina jokin Disney kirja. 
Yleensä ostan kyseisestä nettikaupasta Little Golden Book sarjaan kuuluvia klassikkosatuja. Little Golden Book sarja kulkee Suomessa Tammen kultaiset kirjat nimellä. Suomenkieliset vanhat Disney kirjat ovat pieniä harvinaisuuksia, sillä niitä ei ole julkaistu uudelleen. 
Yhdysvalloissa näitä pieniä kirjoja tulee uusilla kansilla myyntiin aina Disney julkaisujen tahdissa. Kirjat ovat myös halpoja, vain 5,95€ mikä on mielestäni ihan kohtuu hinta kirjasta.
Omasta kokoelmastani ei löydy vielä yhtään suomenkielistä kultaista kirjaa ja ainakin huuto.netissä suomi julkaisut pyörivät yli kymmenen euron hinnoissa. Joten ainakin tällä hetkellä keskityn vain näihin halpoihin ja helposti saataviin kultaisiin kirjoihin. :)The Little Mermaid
Beauty and the Beast
The Lion King
I am a Princess
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti