lauantai 25. toukokuuta 2013

Pieni Merenneito - Platinum Edition dvd
Pieni Merenneito on yksi suosikki elokuvani ja sen vuoksi olenkin valmis ostamaan kaikenlaiset julkaisut kyseisestä klassikosta. Satuinkin löytämään pienen nettikaupan, jossa oli myynnissä Pienen Merenneidon Yhdysvaltalainen julkaisu.
 Kyseessä on Platinum Edition, jossa on kaksi levykettä. Levykkeissä on elokuvan lisäksi paljon extroja, mutta ainakaan vielä en pysty niitä katsomaan, sillä dvd:n aluekoodi on R1. 
Dvd:n kotelon päällä oli myös tyypillinen pahvikotelo kohokuvioilla. Muistaakseni Suomessa ei pahvikoteloa tullut Pienen Merenneidon juhlajulkaisun mukana, mutta voin olla väärässäkin. 

En ole juurikaan ostellut näitä ulkomaisia julkaisuja, mutta ehkäpä tästä alkaakin uusi kausi keräilylleni :) Mielessäni alkoi muhia ajatus siitä, että keräisin myös kaikki Yhdysvaltalaiset Disney klassikko julkaisut. Mutta katsotaan nyt riittääkö aika ja raha kyseisen hankkeen toteuttamiseen. :)
2 kommenttia:

  1. Oma Pieni Merenneito dvd:ni on pahvikotelolla, jonka ostin heti silloin julkaisupäivänä. Eli kyllä ainakin ihan ensimmäiset kappaleet sisälsivät pahvikotelon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta. Muistelinkin, että olen nähnyt joskus pahvikotelolla varustetun dvd:n, omassani sitä ei ostohetkellä ollut.

      Poista