perjantai 17. toukokuuta 2013

Aivan Villit dvd
Aivan Villit on Suomessa Disney klassikko numero 46. Se julkaistiin dvd:llä 23.02.2007 ja blu-rayllä 23.03.2007.
Kyseinen elokuvahan ei oikeasti ole klassikko elokuva, vaan se on Suomessa saanut Dinousaurus elokuvan paikan. Ihmettelinkin hyvin paljon tätä vaihdosta, joka on tehty Suomessa ja ilmeisesti joissakin muissakin Euroopan maissa. Sillä Dinosaurus on todella hyvä elokuva ja Aivan villit taas on ihan surkea. 
Selityskin löytyy Aivan Villit leffan huonoudelle, sillä Disney ei ole ollut mukana elokuvan teossa. Eli voisi sanoa, että Disney omistaa vain oikeudet elokuvaan. En kuitenkaan viitsi jättää Aivan villit elokuvaa pois kokoelmastani, sillä se on kuitenkin saanut kylkeensä klassikkonumeroinnin.

No, sitten ihan toiseen asiaan. Blogini on saanut tämän vuoden puolella lisää lukijoita ja muutenkin anonyymejä lukijoita käy blogissani melkein sata päivässä. Kiitos siis teille kaikille, jotka jaksatte lukea Keräilijän Keidasta! :)
Olen yrittänyt etsiä blogilleni sponsoria, joka antaisi Disney aiheisia palkintoja arvottavaksi teidän kaikkien lukijoiden kesken. Olen kysellyt Suomen suurimmista dvd ja nettikaupoista, että voisivatko he sponsoroida palkintoja, mutta tähän asti kaikki ovat vastanneet samaa, eli sponsori sopimuksia ei tehdä enää tämän vuoden aikana. Aika tylyä kuitenkin, sillä en olisi vaatinut mitään suuria summia, vaan vaikka yhden klassikko dvd:n, jonka olisin arponut lukijoiden kesken. Olen kuitenkin päättänyt, että jossain vaiheessa järjestän tänne jonkinlaisen kilpailun johon hankin palkinnon itse :)
No, ainakin dvd levyke on saanut kivan kuosin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti